Ahmet Orhan milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

"En genç aday adayı"

29 yaşındaki İnşaat Mühendisi Ahmet Orhan, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvuru belgesini il binasında İl Başkan Yardımcısı Av. Sezai Akyol’a verdi. Orhan, “Bilim ve teknolojiden en iyi nasibini alan ve çağın gereklerini yakalayan genç bir siyasetçi olarak bu toprağın güzel insanlarına milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

Kalabalık bir gurup ile Parti İl Merkezi’ne giden Ahmet Orhan, önce İl Başkan Yardımcısı Av. Sezai Akyol’u makamında ziyaret etti. Av. Sezai Akyol ile bir süre görüşen Orhan, daha sonra kendisine destek veren kalabalık ile birlikte toplantı salonunda düzenlenen program ile başvuru formunu İl Başkan Yardımcısı Av. Sezai Akyol’a teslim etti.

İl Yönetim Kurulu üyeleri Şeref Dorak, Erdoğan Demirci, Dursun Caner, Fevzi Gürsoy, AK Parti Erenler İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tansu Uzun’un da hazır bulunduğu başvuru esnasında konuşma yapan Ahmet Orhan, şunları söyledi;

“ Siyasetin insanımıza, şehrimize ve memleketimize hizmet vesilesi olduğuna inanıyorum. Bizler insanın en hayırlısı insanlara hizmet edendir diye öğrendik. Hayatımızı belirleyen bu prensip, siyasetimizi de belirlemektedir.

Bir lider çıktı siyasetin bütün ezberlerini bozdu. Siyaset nasıl yapılırmış, adamlık nasıl olurmuş tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya gösterdi” dedi. AK Parti Türkiye’de siyasetin içeriğini değiştirdi. AK Parti’den önce gençlere siyasette yer verilmezdi. Yönetim kadrolarına gençler alınmazdı. Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerin önünü açtı. İşte biz bu liderin gençleri olarak bugün siyasette, Usta’nın bize açtığı bu yolda yürümek istiyorum. Türkiye ve Sakarya’mıza milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.

Sakarya’yı ; tarım, sanayi, turizm ve eğitim alanında daha ileriye taşımak, yeni açılım ve projelere öncülük yapmak istiyorum. Partimin gençlerle ilgili politikalarına bir genç olarak katkı sağlamak istiyorum. Deprem için edindiğim mesleki tecrübelerimi, şehrimin ve ülkemin afet politikalarına katkı amaçlı kullanmak istiyorum. Tüm çaban bir sevgi coğrafyası, kardeşlik coğrafyası olan şehrimizin güzel insanlarına ismet etmek, onların gönüllerinde bir yer edinmek.”

Orhan, ayrıca bu soğuk kış gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür etti.

İl Başkan Yardımcısı Av. Sezai Akyol, aday adaylığı başvurusu yapanlar arasında en genç ismin Ahmet Orhan olduğunu belirterek, “Partimiz için gençler çok önemli. Bu genç arkadaşımızın aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Allah yolunu açık etsin” diyerek, Ahmet Orhan’ı kutladı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]