Ahmet Orhan: 'AK parti ile siyasetin kimyası değişti'

Partisinin Akyazı ve Söğütlü ilçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, AK Parti ile siyasetin kimyasının değiştiğini belirterek, “Bir lider çıktı siyasetin bütün ezberlerini bozdu. Siyaset nasıl yapılırmış, adamlık nasıl olurmuş tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya gösterdi” dedi.

Akyazı İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan toplantısına katılan Ahmet Orhan, kendisini tanıtarak projelerini ve hedeflerini anlattı.  Akyazı İlçe Teşkilat Başkanı Feyzi Bora ve partililer tarafından oldukça sıcak karşılanan Ahmet Orhan, “AK Parti Türkiye’de siyasetin içeriğini değiştirdi. AK Parti’den önce gençlere siyasette yer verilmezdi.  Yönetim kadrolarına gençler alınmazdı. Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerin önünü açtı. İşte biz bu liderin gençleri olarak bugün siyasette, Usta’nın bize açtığı bu yolda yürümek istiyorum. Türkiye ve Sakarya’mıza milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, gençlerin siyasette yer almalarının gelecek adına umut verdiğini belirterek, “Allah yolunu açık etsin. Çıktığın bu yolda Allah utandırmasın” dedi. Ahmet Orhan, Akyazı’da siyasetin duayenlerinden Yaşar Zımba’nın da desteğini aldı.

Akyazı’nın ardından Söğütlü İlçe Teşkilatı’na geçen Ahmet Orhan, burada kalabalık bir partili gurup tarafından karşılandı. Söğütlü AK Parti’nin ağır toplarından olan eski İl Genel Meclisi üyesi Ferda İlter’in  desteğini alan Ahmet Orhan, İlçe Başkanı Adem Fidan ve partililere kendisini tanıttı.  İnşaat Mühendisi olan ve  Bahçeşehir Üniversitesi’nde Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans yapan Ahmet Orhan, “Bilim ve teknolojiden en iyi nasibini alan ve çağın gereklerini yakalayan genç bir siyasetçi olarak bu toprağın güzel insanlarına milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.  Deprem için edindiğim mesleki tecrübelerimle, ülkemin ve şehrimin afet ve deprem politikalarına katkıda bulunmak istiyorum” vurgusunu yaptı.

Siyasetin bir hizmet vesilesi olduğuna inandığını da kaydeden Orhan, “Bizler insanın en hayırlısını, insana hizmet edendir diye öğrendik.  Hayatımızı belirleyen bu prensip, siyasetimizi de belirlemektedir” dedi.

Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, genç bir ilçe başkanı olarak gençlerin milletvekilliği gibi ulvi bir göreve talip olmalarının kendisine büyük mutluluk verdiğini belirterek, Ahmet Orhan’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. Tanıtımın ardından Ahmet Orhan ile sohbet eden partililer, milletvekili seçilmesi halinde ilçeye bir Meslek Yüksek Okulu kazandırmasını ve toplu konut ihtiyaçlarının giderilmesini istediler.  
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]