Ahmet Akdardağan, Krizi Değerlendirdi

Adapazarı Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, bakkal esnafının kredi kartsız, kefilsiz alışveriş imkanı sağlayarak olası bir ekonomik krizi önlediğini söyledi.

Bakkalların büyük hipermarketler ve sürekli artan fiyatlar karşısında zor durumda kaldığını belirten Oda Başkanı Akdardağan, bakkal esnafının kredi kartsız, kefilsiz alışveriş imkanı sağlayarak olası bir ekonomik krizi önlediğini söyledi.

Akdardağan, türlü çıkmayan TBMM'de bulunan hipermarketlerle ilgili düzenleme içeren yasanın bir an önce çıkmasını istediklerini belirterek, "Bakkalların artık dayanacak gücü kalmamıştır" dedi. Bakkalların da kendilerini yenilemeleri, müşteri ilişkileri ve ürün çeşit ve kalitesine dikkat etmelerini hususunda uyaran Akdardağan, "Bakkal esnafı arkadaşlarımız da kendilerine çeki düzen vermeli. Büyük marketler ile yarış yapmak kolay değil. Büyük marketler ile kaşık yarışı yapamayız ama onlara karşı hiç yoksa sevecenliğimizle mücadele etmeliyiz. Mahallemizi büyük marketler koruyamaz ya da mahalledeki bekar genç bir kızı ya da bekar bir delikanlıyı hipermarketlere sormazlar. Biz de kendimize biraz çeki düzen vermeliyiz" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]