''Ahlaksız Kişileri Kent Park'ımıza İstemiyoruz''

Kent Park'ta gençlerin uygunsuz davranışlarda bulunması mahallelinin tepkisine sebep oldu.

Bir grup vatandaş, parkta basın açıklaması yaparak yetkilileri önlem almaya çağırdı.

Parkta uygunsuz hareketlerde bulunan gençlerin çocuklara kötü örnek olduğunu belirten mahalle sakinleri durumdan rahatsız olduklarını ifade etti.

Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Kudret Göçer, okul çağındaki gençlerin ahlaki kuralları hiçe sayarak, sorumluluk sahibi, aile terbiyesi alan çocuklarına kötü örnek oluşturduğunu söyledi.

Konuyla ilgili yetkililerden yardım beklediklerini anlatan Göçer, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için ahlakımıza sahip çıkacağız. Kentpark ailelerimize huzur değil huzursuzluk vermektedir. Ortaokul, lise ve üniversite çağlarındaki sevgili gruplar her türlü ahlaki kuralları hiçe sayarak, sorumluluk sahibi, aile terbiyesi alan gençlerimize kötü örnek oluşturmakta. Okullarında derse girmesi gereken gençlerin park çevresinde uygunsuz davranışta bulunmaları biz mahalle sakinlerini rahatsız etmekte. Utanç verici manzaralara son verilmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Kazım Çoşkun ise, sorunun çözümü için valiliğe dilekçe verdiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını dile getirdi.

Çoşkun, şunları söyledi: "Banklarda öpüşen ve uygunsuz hareketlerde bulunan gençler nedeniyle balkonlarımıza çıkamıyoruz. Gençleri uyarıyoruz, bize 'sana ne' diyorlar. Benim de balkonda oturma hakkım var. Torunlarım gençleri görünce 'dede bak ne yapıyorlar' diyor. Yardım istediğimiz zabıta ise karışamam diyor."

'Bu rezaleti durdurun'', 'Ahlaksız kişileri Kent Park'ımızda istemiyoruz' şeklinde pankartlar açan mahalleli olaysız dağıldı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]