Agora AVM saç tasarımcısı Nuri Şenol'u ağırladı

Agora Kadınlar Kulübü, Aralık ayında yeni yıl temalı konsepti ile tüm hızıyla devam ediyor. Her ay Çarşamba günleri -1 kat etkinlik alanında uzman konukları Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ile buluşturan Agora Alışveriş Merkezi, 23 Aralık Çarşamba günü önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştirecek olan Nuri Şenol Kuaför ile yeni yıl saç modelleri etkinliğini gerçekleştirdi.

Kadınların saçlarıyla ilişkisi hep depresyon odaklı sanılır, hâlbuki depresyondan çok öte değişim her zaman iyi gelir kadın ruhuna. Aynada farklı bir renk, yeni bir saç kesimi gülümseme nedenidir. Saçına odaklanınca görünmez olur yaşanmışlığın izi olan yüzündeki çizgiler. Saç rengi, saç boyu ve kesimi aynı zamanda kadının karakteri hakkında da bize ipuçları verir. Mesela saç rengini sık sık değiştiren kadın değişimlerden korkmayan, saçının Rapunzel uzunluğunda uzatıp kuaföre gittiğinde 1 cm’i aşmayacak şekilde kestiren kadınsa daha geleneksel bir kadındır. Korkar çünkü değişimden.

Ruha iyi gelen saç değişimlerini cesurca uygulayacak olanlar için 2016 saç trenlerini Saç Tasarım Uzmanı Nuri Şenol Agora Kadınlar Kulübünde paylaştı. Bayanların en önemli aksesuarının saçları olduğunu belirten Şenol, yeni yıldaki trend saç modellerine değindi. Bu yıl bohem tarzının ön planda olduğunu vurgulayan Şenol hafif dalgalı omuzun biraz daha altındaki saç modellerinin rağbet göreceğine sıkı topuzlardan ziyade rahat ve dağınık topuzların, örgü saç modellerinin yükseleceğine, saç aksesuarlarının bu yıl da çok kullanılacağına, renkli saçların günlük hayata entegre olacağına değindi.

Yılbaşı akşamı için evde uygulanabilecekleri pratik modelleri Agora Kadın Kulübü üyeleri ile de paylaşan Şenol, yaptığı muhteşem saç modelleri ile herkesi etkilemeyi başardı. Kendine güveni ile dikkat çeken Nuri Şenol herkesi Agora Alışveriş Merkezi’ nde açılacak olan kuaför salonuna davet etti. Bayan kuaförünün yanı sıra erkekler için de hizmet verecek Nuri Şenol kuaför salonuna davet etti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]