"Ağızlarından Çıkan Lafları Kulakları Duysun"

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Pamukova Belediye Başkan adayı Hikmet Ferudun Turan, "Seçimler yarın olacakmış gibi çalışıyoruz. Hiç olmayacakmış gibi işimize devam ediyoruz" dedi.

Pamukova Belediye Başkanı Turan, seçim çalışmalarında kimseyle dertlerinin bulunmadığını belirterek, "Pamukova'da yaptığımız çalışmalar ortada. 5 yıllık görev süremiz içinde vicdanen ve hukuken rahatız. Bu 5 yılda devletimizin normal denetimlerinden yüzümüzün akı ile çıktık. Görev süremiz içinde  vicdanen zaten rahatız. Partimizin seçim sloganı olan 'İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet'  sözünü tam bizim için söylenmiş söz olarak kabul ediyoruz. Seçimler yarın olacakmış gibi çalışıyoruz. Hiç olmayacakmış gibi işimize devam ediyoruz." dedi.

Turan, diğer partilerin belediye başkan adaylarının yaptıkları eleştirileri abartılı bulduğunu belirterek, "Kendilerini sağ duyulu olmaya davet ediyorum" dedi. Turan, "Biz ilçemize yatırım yapsın fabrika kursun diye büyük firma  ve holdingler arasında mekik dokuyoruz. Turgutlu Köyü'nde kuruluşu devam eden en az 300 kişi ile çalışmaya başlayacak olan endüstriyel ve bilgisayar ekipmanları, fiber optik kablo üretecek, çevre dostu fabrika için 'Ne olacak 15-20 kişinin çalışacağı Teneke fabrikası' diyorlar. Bu lafları duyan firma az daha fabrikasını geri çekip Osmaneli tarafına götürecekti. Zorlukla vazgeçirdik. Ağızlarından çıkan lafları kulakları duysun" dedi.

Turan, yerel seçimlerde AK Parti'nin tüm yurtta başarılı olacağını söyledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]