Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi poliklinik açtı

Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı olarak çalışacak olan Yağcılar Semt Polikliniği Yağcılar Halit Evin Aile Sağlık Merkezi\'nin ikinci katında hizmete açıldı.

Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yaşanan yoğunluk semt polikliniklerinin açılmasıyla giderilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda Yağcılar Mahallesi’ne açılan Semt Polikliniği ile hem hastaların yol problemi çözülmüş, hem de merkezin yükü hafifletilmiş oluyor.

Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Dr. Çetin Savcı yeni açtıkları Yağcılar Semt Polikliniği ile ilgili olarak, “Yağcılar Semt Polikliniğini açarak o civarda bulunan halkımıza hizmete başladık. Şimdilik Dr. Emre Adiloğlu ve Somer Satılmış ile Hemşire Şeyma Yılmaz gelen vatandaşlarımızı hizmet vermeye çalışıyor. İleride doktor sayımızı 9’a çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Diş doktoru Emre Adiloğlu ise, “Polikliniğimiz açılalı iki hafta olmasına rağmen şu anda günde 25 hastaya bakıyoruz. İleride bazı eksikliklerin giderilmesi halinde bu rakamın daha da artmasını bekliyoruz” dedi.
12 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]