AGDAŞ'tan Kapıda Abonelik Hizmeti

Sakarya’nın büyük bir bölümünü doğalgaza kavuşturan AGDAŞ, şimdi de “kapısında doğalgaz kutusu olan, ancak doğalgaz kullanmayan Sakaryalıları” evinde ziyaret ediyor.

Focus Pazarlama” olarak isimlendirdikleri bu çalışma ile Sakarya’nın doğalgaz kullanım envanterini çıkarmayı hedeflediklerini belirten AGDAŞ Müşteri ilişkileri ve Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan, Focus Pazarlama ile Sakaryalıların kapılarına kadar gelen doğalgazı neden kullanmadıkları konusuna odaklanacaklarını belirtti.

 

Yapılacak olan pazarlama aktivitelerinde bu aboneleri hedef olarak seçtiklerini belirten Alkan, ‘ 25.000 evi tek tek gezerek, neden doğalgaza geçilmediğini soracağız, mevcut sorunlara alternatifler getirerek, doğalgaza geçişi hızlandırmaya çalışacağız. Sakaryalıların kapılarındaki boş doğalgaz kutuları konusunda hassasiyet göstermelerini ve doğalgaz mucizesi ile tanışmalarını istiyoruz. Çünkü doğalgaz tercih edilmesi gereken en ekonomik ve çevreci yakıttır.’ dedi.
Alkan sözlerine şöyle devam etti; Saha pazarlama ekibindeki arkadaşlarımız doğalgazın faydaları konusunda Sakaryalıları bilgilendirirken, “isteyen kişilerin de anında abonelik işlemlerini alabiliyorlar.” dedi. Kapıda abonelik sistemi ile hizmeti abonelerimizin ayağına getirdik’ diyen Alkan, pazarlama elemanlarının kesinlikle kapıda tahsilat yapmadığını, bu konuda halkımızın dikkatli olmasını istedi.’ Agdaş adını kullanarak tahsilat yapmak isteyen kötü niyetli kişilerin olabileceği konusunda tüm Sakaryalıları uyardı.
2010 yılında yapacakları kampanyalar için son hazırlıkları yaptıklarını ekleyen Agdaş Müşteri ilişkileri ve Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan, bu kampanyalar ile birlikte doğalgaza geçişin çok daha kolaylaşacağı konusunda Sakaryalılara müjde verdi. ”Sakarya’da doğalgaz kullanmayan kalmayacak” sloganı ile 2009 yılından bugüne kadar çalışan Agdaş, yine büyük  ses getirecek Pazarlama Aktiviteleriyle 2010’ da doğalgazı tanıtmaya devam edecek.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]