AGDAŞ Personelinden Birlik ve Beraberlik Mesajı

AGDAŞ, başarıdan başarıya koşuyor. Adapazarı Gaz Dağıtım Şirketi (AGDAŞ) personeli; çevre yolu üzerinde bulunun şantiyelerinde düzenlenen gecede bir araya gelerek, kampanyada elde ettikleri başarıya, hep birlikte kutladı.

Başarı Gecesi

Türkiye’nin itibarlı ve önde gelen dev şirketlerinin biri olan Erdem Holding’e bağlı olarak 2003 yılında kurulan Adapazarı Gaz Dağıtım Şirketi (AGDAŞ); çevre yolu üzerinde bulunun şantiyede, personelleri için dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği “Başarı Gecesi”nde; AGDAŞ personeli; Haziran ayında başlatılan aboneye pazar odaklı yaklaşımdan elde edilen başarıyı, gönüllerince eğlenerek, hep birlikte kutladı. Erdem Holding ve AGDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Erdem’inde aralarında bulunduğu geceye; AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Genel Müdür Yardımcısı Taner İnal, Mali İşler Müdürü Mesut Uzun, İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Tamer, Pazarlama ve Müşteri İlişkiler Müdürü Mücahit Alkan ile AGDAŞ’ın tüm personeli katıldı. Erdem Holding ve AGDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Erdem konuşmasında çalışmalarında personali her zaman ailelerinden biri olarak görerek sürdürdüklerini ifade ederek, başarılarınıdna dolayı AGDAŞ personelini kutladı.

2009 Değişim yılı

AGDAŞ Kurumsal İletişim Sorumlusu Sinem Anıl’nın sunumuyla gerçekleşen gecede bir konuşma yapan Pazarlama ve Müşteri İlişkiler Müdürü Mücahit Alkan; AGDAŞ olarak Haziran 2009 ayı itibariyle başlatmış oldukları ‘Beklenen kampanya ve pazar odaklı yaklaşım’ kampanyasının aboneler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi. ‘2009 yılının AGDAŞ Değişim Yılı’ olarak ilan ettiklerini dile getiren Mücahit Alkan; 4 Haziran’da başlattıkları ve 15 Ağustos 2009’da sona erdirdikleri; ‘AGDAŞ’ta 12 Taksit’ kampanyasında iki aylık kısa sürede, toplam 4 bin 680 abone daha ulaştıklarını ve abone sayılarının 62 binden 69 bin 418’e çıkardıklarını söyledi. Kampanyanın son günü olan 15 Ağustos’ta gece geç saatlere kadar çalıştıklarına dikkat çeken Alkan, bir günde 312 doğalgaz abonesi daha yaparak, büyük bir rekora daha imza attıklarını belirtti. Alkan ayrıca; vatandaşlara doğalgazın ekonomik, çevreci ve konforlu bir ürün olduğunu da hatırlattı.
 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]