AGDAŞ Kampanyasında Son Dört Gün!

“AGDAŞ’dan Beklenen Yaz Kampanyası”nda son dört güne girildiğini hatırlatan Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AGDAŞ İcra Kurul Başkanı M. Fatih Erdem; kampanyayı Sakaryalıların iyi değerlendirmelerini isteyerek kampanyanın bir daha uzatılmayacağını vurguladı.

Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AGDAŞ İcra Kurul Başkanı M. Fatih Erdem; yaptığı açıklamasında, gösterilen yoğun ilgi sebebiyle 15 Ağustos’tan 31 Ağustos 2009 tarihine kadar uzatılan “AGDAŞ’dan Beklenen Yaz Kampanyası”nda son dört güne girildiğini ve Sakaryalıların bu günleri iyi değerlendirmelerini istedi.

Tüm Sakaryalıları doğalgaz konforu ile tanıştırmayı hedeflediklerini dile getiren M. Fatih Erdem; “AGDAŞ’tan Beklenen Yaz Kampanyasında son günlere yaklaşıldı. AGDAŞ’ın bu avantajlı kampanyasına katılarak doğalgaz abonesi olanlar abonelik bedelini 12 taksitte ödeme şansını kazanacaklar” diyerek, bu fırsatı kaçırmamalarını söyledi.

DOĞALGAZ KONFORU

Erdem; 4 Haziran 2009’da başlayarak, 15 Ağustos’ta sona eren ve yoğun talepten dolayı da 31 Ağustos’a kadar son kez uzatılan “AGDAŞ’dan Beklenen Yaz Kampanyası” ile vatandaşların doğalgaz abonelik bedelini hem 12 taksitte ödeme, hem de doğalgaz konforu ile tanışma fırsatını sunduklarını belirtti.

Kampanya ile birlikte, abonelik işlemlerinde taksit avantajı bakımından bir kez daha böyle bir fırsat olmayacağını hatırlatan Fatih Erdem; “En ekonomik, en çevreci, en konforlu yakıt olan doğalgazı hemen kullanmaya başlamak için bu kampanya son bir fırsattır. Sakarya’nın havasının daha temiz olması Sakaryalıların elindedir. Henüz doğalgaz aboneliği yaptırmamış olan vatandaşlarımızın bu fırsattan biran önce yararlanarak doğalgaza geçmeleri kendileri için yararlı olacaktır. Vatandaşlarımız böylece, hem kendileri için, hem de gelecek nesiller için çok önemli bir adımı atmış olacaktır. Bu vesile ile bu fırsatı değerlendirmeleri için vatandaşlarımızı AGDAŞ abonelik merkezlerine bekliyoruz” diye konuştu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]