AGDAŞ, Engelsiz İletişim Projesi ile hizmet vermeye başladı

AGDAŞ, sosyal sorumluluk projeleriyle hizmet anlayışını genişletmeye devam ediyor.

AGDAŞ’tan Engelsiz İletişim Projesi

AGDAŞ, sosyal sorumluluk projeleriyle de hizmet anlayışını genişletmektedir. AGDAŞ’ın bu yıl gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projelerinden biri de ‘Engelsiz İletişim’ projesi. Projenin detaylarını AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir şu şekilde özetledi: “AGDAŞ çok geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Söz konusu müşteri kitlesinin içinde kesinlikle özel olan ve hassasiyet gösterilmesi gereken bir kitle de mevcut: Engellerimiz. Biz engelli müşterilerimize her daim hassasiyet gösteren ve ayrıcalıklar sunan bir şirketiz. 2014 yılında hayata geçirdiğimiz ‘Engelsiz İletişim’ projesi de şirket prensiplerimizi desteklemektedir.”

Engelli müşterilere yardım zili

Kenan Demir sözlerine şöyle devam etti: “Engelsiz iletişim projesi tamamıyla engelli müşterilerimiz için sunulan bir hizmettir. Proje gereği Adapazarı Müşteri Merkezimizde bir yardım zili oluşturuldu. Bu yardım zili, işlemlerini tek başına gerçekleştiremeyecek engelli müşterilerimizin kullanacağı bir zildir. Zile basan engelli vatandaşımıza, güvenlik görevlisi arkadaşlarımız yardımda bulunacaklar ve işlemlerini sıra beklemeksizin öncelikli bir şekilde tamamlaması yönünde yardımda bulunacaklardır. İlk aşamada pilot uygulama ile Adapazarı Müşteri Merkezimizde başlattığımız ‘Engelsiz İletişim’ projemizi diğer müşteri merkezlerimizde de hizmete sunmayı hedeflemekteyiz.”

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği’ne destek

Aynı zamanda engelsiz iletişim projesi Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği ile ortaklaşa yürütülmektedir. Projenin gerçekleştirilmesi aşamasında Dernek Başkanı Bülent DİK’le birkaç toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Kenan Demir, “Bülent Bey’e projemizi ilk anlattığımızda o da çok mutlu oldu ve örnek teşkil etmesini temenni ettiğini belirtti. AGDAŞ gönülden yürütülen her türlü çalışmaya gönülden destek vermeye hazır bir kurumdur. Bizler sorumluluklarımızı yerine getirmek için her zaman göreve hazırız. Sayın Bülent DİK’e projemize olan inancından ve desteğinden ötürü AGDAŞ adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]