Afrika Futbol Federasyonu, Navigo'yu Tercih Etti

Otokar'ın yurtdışı pazarlar için Sakarya'da ürettiği küçük otobüs Navigo, Tunus Milli Takımını taşıyor. Afrika Futbol Federasyonu, Tunus Futbol Federasyonu için Navigo'yu tercih etti.

Otokar'ın Türkiye'de de ilgi gören, Navigo ismiyle yurtdışı pazarlara açılan küçük otobüsü Avrupa'nın ardından Afrika'da da beğenildi. Otokar, son olarak Tunus Milli Futbol Takımı'nı taşımak üzere Afrika Futbol Konfederasyonu ve Tunus Futbol Federasyonu'na (TFF) Navigo teslimatı gerçekleştirdi.

Otogar'dan yapılan açıklamada, Tunus Futbol Federasyonu'nda yapılan teslimat törenine Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) ve Tunus Futbol Federasyonu Delegesi Mahmoud Hammami, Tunus Futbol Federasyonu Delegesi Mohamed Ajmi Krıraa, Otokar İhracat İş Geliştirme ve Satış Destek Birim Yöneticisi Alp Can ile Otokar Yetkili Satıcısı Sotradies'ten Slim El Ouerghi katıldı.

Yeni Başarılara İmza Atacaklar

Otokar İhracat İş Geliştirme ve Satış Destek Birim Yöneticisi Alp Can, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, TFF yetkililerine Otokar Navigo'yu tercih ettikleri için teşekkür etti. Dünya futbolunda çeşitli başarılara imza atan ve adından sıkça söz ettiren Tunus futboluna Otokar Navigo'nun hizmet vermesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Alp Can, Otokar kalitesiyle buluşan Tunuslu futbolcuların yeni başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Otokar'ın Türkiye'de 2002 yılı sonunda piyasaya sunduğu Sultan, 2003 yılında segmentin lider araçlarından biri olmuştu. 2004 yılında ihracat pazarlarına Navigo adıyla merhaba diyen Sultan, Avrupa standartlarında geliştirilmiş özellikleri ile otobüsün konforunu küçük otobüste hem yolculara hem de sürücüye sunuyor.

İşte Navigo'nun Özellikleri;

Yüzde yüz Türk tasarımı olan Navigo serisi küçük otobüsler, servis ve turizm taşımacılığında üstün performansı ile dikkat çekiyor. Geniş iç hacmi, geniş koltuk ve koridor aralıkları, ergonomik ve ayarlanabilir koltukları, güçlü kliması ve güçlü iç aydınlatmalarıyla, Navigo küçük otobüsleri yolcuların her şart altında rahat bir yolculuk geçirmesi için tasarlandı. Navigo, yolcuları için sağladığı konforu, özel olarak tasarlanan otobüs tipi ön paneli, 3 noktalı emniyet kemeri, havalı sürücü koltuğu ve geniş görüş açısı sunan camları ile sürücüleri için de sağlıyor. Otobüs tipi, rezistanslı ve elektrikli boynuz aynaları en uygun görüş açısını sunuyor. Otobüs tipi geniş şasesi sayesinde Navigo, üstün yol tutuşuna, yüksek manevra kabiliyetine sahip. Tüm iskeleti galvaniz kaplı olan küçük otobüs, uzun yıllar paslanmaya karşı korunuyor, dayanıklı ve güçlü motoru ile kullanıcılarına üstün performans sağlıyor.

Navigo'da standart olarak sunulan ABS ile güvenli bir sürüş sunuluyor. Retarder ile Navigo, uzun mesafe yolcu taşımacılığı için de ideal bir araç oluyor. Navigo serisi ayrıca, opsiyonel olarak DVD, VCD, MP3 çalar, LCD ekran, lüks iç döşemesi, buzdolabı ve çay/kahve makinesinden oluşan mutfak ünitesini kullanıcılarına sunuyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]