Aday Adaylarının Gönülleri Başbakana Kırgın Değil!

AK Parti aday adayları dün parti binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılarak süreç içerisindeki centilmenliğinden dolayı teşkilata teşekkür ettiler.

Aday adayları ayrıca aday gösterilen isimlere tam destek verdiklerini ve bu yolda çalışacaklarını söylediler.
29 Mart Yerel Seçimleri Ak Parti aday adayları Aziz Duran, Mehmet Aracı, Çetin Öztürk, Esat Pınarbaşı ve Adapazarı ilçe aday adayları İl Başkanı Şenol Morgül başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katıldılar.

Diğer aday adaylarının işleri dolayısıyla toplantıya katılamadıklarını fakat kendilerinin AK Parti çatısı altında bir nefer olarak her türlü desteği vereceklerini telefonla ifade ettiklerini aktaran Şenol Morgül, AK Partililere yakışanın da böyle bir tutum olduğunu vurguladı.

Asıl Çalışmamız Şimdi Başlıyor

Morgül mevcut büyükşehir belediye başkanı Aziz Duran’ın adaylar açıklandıktan sonra “Asıl çalışmamız şimdi başlıyor” şeklindeki açıklamasının kendisini duygulandırdığını dile getirdi. Şenol Morgül “Uzun yıllar belediye başkanlığı yaptıktan sonra böyle bir sonuç karşısında bu tutumu sergilemek kolay değildir. Ben tutumundan dolayı Aziz Duran Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başbakanımızı Onurlandıracağız

Büyükşehir belediyesini tekrar Ak Parti’ye kazandırmak için asıl gayretin bundan sonraki  süreçte verileceğini belirten büyükşehir belediye başkanı Aziz Duran da konuşmasında “Hem büyükşehirde hem de diğer belediyelerde seçimleri kazanarak Başbakanımızı onurlandıracağız” ifadesini kullandı. Duran, sürece nefsi bakılmaması gerektiğini vurgulayarak bundan sonra da AK Parti’de birlikte olacaklarını söyledi.

Toplantıya katılan Adapazarı  Belediyesi aday adayları Ömer Kurteş, Orhan Sarı, Sinan Çileli, Erdoğan Sakoğlu ve Tacettin Ülger de AK Parti’de hizmet etmeye devam edeceklerini kaydettiler.   

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]