Aday adaylarından Başkan Dişli'ye ziyaret

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Kemal Öztürk, Ahmet Orhan ve Yunus Barik Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Başkan Dişli’ye ilk ziyareti AK Parti’den milletvekili aday adayı Yunus Barik yaptı. İnşaat Mühendisi Yunus Barik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışması dolayısıyla elde edilmeyecek deneyimler kazandığını ifade ederek “Hem şehrin işleyişi hem de bürokrasinin işleyişi açısından önemli deneyimlerimiz oldu. Bunu hizmette de kullanacağız” dedi.

7-0 YAPARIZ

AK Parti’den diğer bir aday adayı olan TBMM Başkanı Başdanışmanı, Başbakan Basın Danışmanlığı ve Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevini yapan Kemal Öztürk de Başkan Dişli’yi ziyaret etti. Sakarya’nın dünyadaki başka şehirlerle rekabet edecek potansiyele sahip olduğunu kaydeden Öztürk, “Çok nitelikli aday adaylarımız var. İyi bir ekiple, belediye başkanlarımızla el ele verip şehrimizi dünyada bilinen bir marka yapabiliriz. Büyük düşünmeliyiz. Kocaeliyle yarışan bir Sakarya çok küçük bir Sakarya’dır. Chicago ile yarışacak bir şehir lazım bize. Hedeflerimiz küçük olursa bir yere varamayız, büyük hedefler koymamız ve büyük hedeflerin peşinde koşmalıyız. Sakarya’da 7-0 yapabiliriz” dedi.

GENÇLERE VERİLEN DEĞER

AK Parti’nin en genç aday adayları arasında olan Ahmet Orhan da, Başkan Dişli’yi ziyaret ederek destek istedi. Partinin gençlere önem verdiği için kendisinin de bu göreve talip olduğunu kaydeden Orhan, “Partimizin gençlere olan güveni bize büyük güç katıyor.”diye konuştu.

DİŞLİ’DEN BAŞARI

Başkan Dişli, Sakarya’nın dünyadaki şehirlerle rekabet edebilecek potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Partimizde hepsi birbirinden kıymetli aday adayları var. Çok güzel bir listeyle Sakarya’da 7-0 yapılabileceğine inanıyorum. Aday adaylarımızın hepsine başarı diliyorum.”dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]