Aday Adayı Yıldırım, SATSO'da

AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Aday adayı Oktay Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’u da ziyaret eden Oktay Yıldırım SATSO’nun Sakarya’nın ekonomik ve sosyal gelişimi için en öneli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Aday adayı Oktay Yıldırım, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Yıldırım, “Yönetim Kurulu üyelerinizin birçoğu ile tanışıyoruz, sohbetimiz var. SATSO ile birlikte MARKA’da beraber çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Akgün Altuğ Bey de Kalkınma Kurulu Başkanlığı\'na seçildi. Bu da bizi mutlu etti” dedi.

Oktay Yıldırım, “3 yıldır İl Genel Meclis Başkanlığı yapıyoruz. Bu süre içinde özellikle Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili çalışmalarımız oldu. Şimdi de Adapazarı Belediye Başkan Aday adayı olduk. Sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. SATSO da bu kurumlar içerisinde ilimizin ekonomik ve sosyal gelişmesi açısından en önemlisi. Bu nedenle ziyaret etmek ve görüş alışverişinde bulunmak istedik. Bizi kabul eden başkanımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Oktay Yıldırım’a aday adaylığı yarışında başarılar diledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]