Aday Adayı Ahmet Orhan Projelerini Anlattı

AK Parti milletvekili aday adayı Ahmet Orhan partisinin Arifiye, Sapanca, Adapazarı ve Serdivan İlçe teşkilatlarının yönetim kurulu toplantılarına katılarak, partililere kendisini tanıtıp, projelerini anlattı.

Gittiği tüm ilçelerde en genç milletvekili adayı olmasının yanında güler yüzü ve sempatikliği ile partililerden büyük ilgi gören Ahmet Orhan, AK Parti ile siyasette gençlerin önünün açıldığını ve gençlerin artık ülke yönetiminde karar verici bireyler olduklarını belirterek, “Büyük ustanın açtığı bu yolda yürümekten onur duyuyorum. Büyük ustanın gençlere verdiği değerden aldığım cesaret ve güç ile milletvekili aday adayı oldum” dedi.

“Siyasetin; insana, şehrimize ve memleketimize hizmet vesilesi olduğuna inanıyorum” deyin Ahmet Orhan, sözlerine şöyle devam etti; “ Bizler; İnsanın en hayırlısı insanlara hizmet edendir diye öğrendik. Hayatımızı belirleyen bu prensip siyasetimizi de belirlemektedir. Bilim ve teknolojiden en iyi şekilde nasibini alan ve çağın gereklerini yakalayan diğer taraftan da kökleri medeniyetimize dayalı yeni bir gelecek kurmak isteyen genç bir siyasetçi olarak, sizlerin gönüllerinde yer etmek, şehrime ve bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum .”

Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve toplantıya katılan İl Yürütme Kurulu üyesi Elif Merve Dişli Danacı, en genç milletvekili adayı Ahmet Orhan’ı kutlayarak, başarılar dilediler.

Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de, Ahmet Orhan’ı genç yaştaki cesaretinden dolayı kutlayarak, aday adaylığının hayırlı olmasını dilediler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]