ADASU'dan Borçlu Abonelere Uyarı

Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU), su borcunu taşınma nedeniyle ödemeyen aboneler hakkında icra takibi başlattı.

ADASU Abone İşleri Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, taşındığı adresten aboneliğini iptal ettirmeden çıkanların icraya verileceği, icra takibi başlatılan abone sayısının bin 500'lere ulaştığı belirtildi.

Açıklamada, “Abonelik iptali yaptırmadan taşınan abonelere icra takibi uygulanacak. İcra takibine alınan abone, icra ve vekalet ücretiyle karşı karşıya kalacak. Kiracı olan aboneler ev değişikliği yapınca geçmiş borçlarını ödemek istemiyorlar. Aradan zaman geçince abone borcunu ödemekte zorlanıyor. Abonelerimizin mağdur duruma düşmemeleri için borçlarını en kısa zamanda ödemeleri gerekiyor. ADASU olarak borçlu abonelere gerekli kolaylığı sağlıyor, taksitlendirme yapıyoruz. Borcunu ödemeyenler TC kimlik numaraları ile tespit edilecek. Uygulamamız devam edecek” denildi.

Borçlu abonelerin borç tutarlarını adasu.gov.tr adresinden öğrenebilecekleri, borç ödemelerinin ise ADASU Genel Müdürlük hizmet binası ile tüm şubelerden yapılabileceği bildirildi.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]