ADASU'da İşlemler Şimdi Daha Kolay

ADASU abonelerine daha hızlı ve iyi hizmet vermek için birçok yeniliği uygulamaya koyuyor. ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, sistematik hizmetler vermek amacıyla birçok yeniliğin yapıldığını, numaratör sistemi, E-imza ve dijital proje onayının bu yıl uygulamaya alınan başlıca projeler olduğunu söyledi.

Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) iş akış sürecini hızlandırarak abonelere büyük rahatlıklar sağlayacak projeleri tek tek uygulamaya alıyor. Abone işlemlerinin daha seri ve sistematik yapılmasını sağlayacak numaratör sistemi, kayıtsız evrak yönetimi gerçekleştirebilen E-imza uygulaması ve hızlı proje onayı sağlayacak dijital proje onay sistemi beğeni topluyor. Merkez veznelerin dışında ADASU hizmet binasında ve diğer tüm şubelerde hizmete alınan numaratör sistemi abone işlemlerini kolaylaştırarak, zaman kaybını önlüyor.

ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, numaratör sistemiyle günde 5 bin abone işlemi gerçekleştirildiğini ifade etti. Resmi kurumlara gitmeden işlemlerin bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayan E-imzaya ilgi her geçen gün artıyor. Elektronik ortamda hukuki geçerliliği ve güvenliği sağlayan E-imza uygulamasıyla para, işgücü ve zaman kayıpları ortadan kalkacak. Vatandaş memnuniyetini benimseyen ADASU' nun çok yakında tüm işlemlerin internet üzerinden gerçekleşeceğini belirten Keleş, "otomasyon sisteminin elektronik imzayla kişiden bağımsız, güncel ve izlenebilir özelliği artacak. Tüm abonelerimiz işlemlerini e-imza ile yapabilecekler" dedi. E- imza Türk Telekomünikasyon' dan alınabilecek. Atık su Ruhsat ve Dijital Proje Onay Sistemine geçmeye hazırlanan ADASU, yeni sistemle hatasız proje onayına imkan sağlamayı hedefliyor. Hazırlıkları hızla sürdürülen sistemin birçok fayda sağlayacağını ifade eden Rüstem Keleş "Sistem projelerin hızlı, kolay ve hatasız bir şekilde dijital ortamda hazırlanması, kontrol sistemine gönderilen projelerin en fazla 24 saat içerisinde onaylanması ve maliyetlerin asgariye düşürülmesi gibi faydalar sağlayacak. Projenin durumu dijital sistemle anlık olarak web üzerinden takip edilebilecek" dedi. Sisteme geçildiğinde ruhsat onaylatacak firmalar E-imzalarıyla dijital ortamda başvuru yapıp, onay alabilecekler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]