Adaşen Otomotiv'den kaçırılmayacak kampanya!

SsangYong’un 2007 yılından beri Sakarya-Kocaeli bayi ve servis hizmetlerini yürüten Adaşen Otomotiv Serdivan AVM\'de Haziran ayına özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı.

Tanıtılacak araçlar ve renkleri

Bordo Rodius , İnci beyazı Rexton W , Kırmızı ve Gümüş Korando Sports

Serdivan AVM’de açtığı showroomda Sakaryalı müşterilerine birbirinden güzel modelleri tanıtan Adaşen Otomotiv, Haziran ayına  özel kampanyalarıyla da göz dolduruyor. Adaşen Otomotiv, Haziran ayına özel 4 bin TL takas desteği ya da 2000 TL yakıt hediyesiyle Sakaryalıların hizmetinde.

Öne çıkan özellikler

Monoblok tam şasili Rexton W pasif güvenlikte yaşam alanını korumakta oldukça başarılı olarak karşımıza çıkıyor. 7 kişilik olan Rexton W iki araç ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Korando Sports 4×2 modeli ise çift kabin sınıfında ise oldukça başarılı bir çizgisi var. SsangYong’un tüm modellerinde olduğu gibi Korando Sports’ta da dört teker disk ve ABS fren sistemi ile donatılmış durumda. Korando Sports’ta sınıfındaki diğer çift kabinlerde olduğu gibi makas sistemi yerine, 5 nokta bağlantılı bağımsız süspansiyona sahiptir.

Özel bir model

Korando Sports ayrıca, 100 km’de sadece 6,3 lt ile sınıfının cimrisi olarak karşımıza çıkmakta. Bu yönüyle de çok özel bir model olarak sunuluyor. Korando modelinde ise 1,6 cc benzinli fiyatına 2,0 motor, 175 PS 360 NM tork üreten Korando, 5,1 lt yakıt tüketimi ile Sakaryalıların beğenisine sunulmuştur.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]