Adaşen Otomotiv, Serdivan AVM showroomunda

7 Yıldır Kore\'nin 4x4 Lideri SSANGYONG Markasının Kocaeli,Sakarya ve Batı Karadeniz bölge bayiliğini yapan ADAŞEN OTOMOTİV, Can güvenliği ön planda tutulan araçların tanıtımını yapmak için durmak bilmiyor.

Serdivan AVM’de açtığı showroomda Sakaryalı müşterilerine birbirinden güzel modelleri tanıtan Adaşen Otomotiv,  Ağustos  ayına özel kampanyalarıyla da göz dolduruyor. "Ağustos ayına özel 4 bin TL takas desteği ya da 2.000 TL yakıt hediyemizle Sakaryalıların hizmetindeyiz” diyen ADAŞEN OTOMOTİV, 15-16-17 Ağustos 2014 tarihlerinde Serdivan AVM\'de tanıtım-test sürüşü etkinliği düzenleyecek.

İşte! Tanıtımı yapılacak araçlar ve renkleri: "Bordo Rodius , İnci beyazı Rexton W , Kırmızı ve Gümüş Korando Sports" 

Yüksek teknoloji ve kaliteli araçları en uygun fiyatla satmayı hedefleyen Ssangyong; minimum motor maxımum güç , minimum motor hacmi ile düşük yakıt, düşük vergi, % 100 parça temin garantisi, 4 yıla kadar geri alım garantisi, minimum yedek parça ve servis bakım maliyetleri ve Standart olarak sunulan "Can güvenliği" ile ön plana çıkıyor.

SSANGYONG üretim hayatına ne zaman ve nasıl başladı?

SSANGYONG 1954 yılında kurulmuş olup, Üretim hayatına otobüs, kamyon ve özel amaçlı ticari araçlar (mikser, itfaiye aracı v.b.) üreterek başlamıştır.
 
İlk SUV çağı nasıl gelişti?

1974 yılında Kore’de üretilen ilk 4×4 SUV araç olan KORANDO modelinin üretimini gerçekleştirerek SUV çağını açmıştır. O günden itibaren, SUV pazarına kattığı yenilikler ve kalitesi ile liderliğini ve güvenilirliğini devam ettirmektedir.

2001 yılında REXTON modeli üretilerek teknolojik üstünlükleri ile birleşen modern ve zarif tasarımı ile SUV pazarına yeni bir yaşam getirildi.

2003 yılı sonuna doğru, yeni lüks binek modeli olan “New CHAIRMAN” ve 2.7L common rail dizel motorla donatılmış “New REXTON II” modeli pazara sunuldu. Bunlara ek olarak, 2004 yılında RODIUS modeli ile MPV (multi purpose vehicle), Zaman içerisinde KYRON ve ACTYON modelleri ile 2007 yılının başlarında ACTYON SPORTS pick-up modelini dünya pazarlarına sundu.

2013 yılında ürün gamımıza eklenen Yeni RODIUS, markamızın pazardaki sıçramasında  büyük etki edecek. 7 kişilik MPV olan Yeni Rodius segmentinde, ölçü, donanım ve kalite bazında ciddi fark oluşturacak.
 
Yeni Rodius ile beraber çeşitli uluslar arası otomobil fuarlarında lanse edilen, XIV ve SIV konsept otomobiller, Ssangyong’un yakın gelecekteki tasarım ve motor gelişimini  açıkça ortaya koydu. Markamızın gelişimini görerek şirketimiz de tüm gelişimlere hazır olarak, çalışmalarına devam etmektedir.

Mercedes-Benz AG ortaklığının ilk ürünü ne zaman üretildi?
 
1990′ların başlarında, Mercedes-Benz AG stratejik ortaklık, teknoloji, yönetim ve dağıtım alanlarında işbirliği için SSANGYONG ‘a sermaye yatırımı gerçekleştirdi ve bu yatırımın ilk ürünü olan Musso, 1991 tarihinde üretildi.

KORANDO modelinin yeni yüzü nasıl oluştu?

2010 yılının Nisan Ayında Hindistan’ın endüstri devlerinden Mahindra&Mahindra yaptığı açıklama da; SsangYong Motor Company’nin büyük bir kısmını aldıklarını duyurdu. Bu birleşmenin ilk sonucu, KORANDO modelinin yeni yüzünün tüm dünyada trafikte yerini alması oldu. SsangYong, 2011 Cenevre Motor Show’da SUT-1 ismiyle tanıttığı konsept aracı 2012 yılının ilk çeyreğinde Korando Sports ismiyle satışa sundu.

Korando  Sports 4×2 modeli ise çift kabin sınıfında ise oldukça başarılı bir çizgisi var. SsangYong’un tüm modellerinde olduğu gibi Korando Sports’ta da dört teker disk ve ABS fren sistemi ile donatılmış durumda. Korando Sports’ta sınıfındaki diğer çift kabinlerde olduğu gibi makas sistemi yerine, 5 nokta bağlantılı bağımsız süspansiyona sahiptir

Korando Sports ayrıca, 100 km’de sadece 6,3 lt ile sınıfının cimrisi olarak karşımıza çıkmakta. Bu yönüyle de çok özel bir model olarak sunuluyor. Korando modelinde ise 1,6 cc benzinli fiyatına 2,0 motor, 175 PS 360 NM tork üreten Korando, 5,1 lt yakıt tüketimi ile Boluluların beğenisine sunulmuştur”


2.0 Dizel REXTON W\'nin oluşumu nasıl oldu?

ilk olarak  2012 Busan otomobil fuarında Konsept hali tanıtılan ve tamamıyla yeniden tasarlanmış olan 2.0 Dizel REXTON W’u çok fazla zaman geçmeden üreterek 2012 ağustos ayında tüm dünyada aynı anda satışa sunarak şu anki ürün gamına ulaştı.

Monoblok tam şasili Rexton W pasif güvenlikte yaşam alanını korumakta oldukça başarılı olarak karşımıza çıkıyor. 7 kişilik olan Rexton W iki araç ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 

3 kat güçlü Çelik iskelet yapı, Boydan boya mükemmeller şase sistemi, Mercedes teknolojisi, elektronik denge programları, savrulma-devrilme önleyici sistem kısaca, "SSANGYONG=CAN GÜVENLİĞİ" sloganı ile 60 yıldır dünyada satışa sunulan araçlar, 7 yıldır ülkemizde  kendi sınıfında  % 50 ile Pazar lideri oldu!
 
Adaşen Otomotiv iletişim bilgileri

Adaşen Sakarya: Yeni Sakarya Cad. Şoförler Cemiyeti karşısı Erenler/Sakarya Tel: 0264 281 11 51-52-53
 
Adaşen Kocaeli: Yeni Şehir Mah. Demokrasi Bulvarı No: 76 Kocaeli Tel: 0262 311 26 79-80-81
 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]