Adaşen Otomotiv, Ereğliyi de Şenlendirdi

Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Tic. yaptığı Güney Kore'de ilk 4*4 araç üretimi yapan SSANGYONG marka araçların Sakarya - İzmit - KDZ Ereğli bölge bayii olan Adaşen Otomotiv 26 Temmuz Cumartesi Ereğli'deki şube açılışını gerçekleştirdi.

İşletme sahibi Burhan Şen, müşterilerine fiyat avantajı, yakıt avantajı, vergi avantajı ve can güvenliği açısından maximum fayda sağlayan SSANGYONG marka araçların gerek Sakarya gerekse Ereğli'de bayilik ve servis hizmetini yapmaktan zevk aldığını ifade etti.

SSANGYONG markasının dünya pazarında 54 yıldır prestijinin olduğunu, Avrupa'da otomotiv sektörüne en çok yatırım yapan bir marka olup, ROVER markasını satın almış, sadece Türkiye'de yeni bir marka olduğunu, bu yüzden müşterilerinin bu araçlar hakkında gerek sağlamlılık, gerek yedek parça, gerekse ikinci el noktasında en küçük bir endişe duymamaları gerektiğinin altını çizerek belirtti.

1990 yılından bu yana Mercedes Benz ile ortaklığı olan SSANGYONG, aynı motor teknolojisini kullanmaktadır. Tamamı dizel olup, Triger kayış bulundurmayan çift egzantirik zincir sistemine sahip, motor hacimleri 2000 ila 2700 cc. olan SSANGYONG marka araçların müşteriler tarafından çok estetik bulunduğu, Türkiye genelinde yaygın servis ağı ve yol yardım servislerinin bulunduğu aynı zamanda yedek parça fiyatlarının da emsallerine göre çok hesaplı olduğu ifade edildi.

Dünyanın her yerinde Türkiye'de emsal sayılan araçların fiyat olarak üstünde olan SSANGYONG araçları Türkiye'de kampanya sebebiyle çok daha cazip fiyatlarla satılıyor. SSANGYONG araçların fiyat aralığının 36.500 YTL ile 100.000 YTL olduğunu belirten işletme sahibi Burhan Şen, SSANGYONG'u yakından tanımak için tüm halkımızı haftanın 7 günü tanıtım ve test sürüşüne davet ediyor.

Tanıtım çalışmalarına aralıksız devam eden Adaşen Otomotiv, Ağustos ayı içerisinde İzmit Şubesini de açıyor.

www.adasenotomotiv.com

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]