Adaşen Otomotiv, 1.6 motor Tivoli aracını tanıttı

8 Yıldır Kore’den ithal edilen 4x4 uzmanı SSANGYONG marka araçların Sakarya-Kocaeli ve Batı Karadeniz bölge bayiliğini yapan Adaşen Otomotiv Crossover segmentinde konumlanan 1.6 motor Tivoli aracını tanıttı.

SSANGYONG Tivoli sınıfının segmentinde dengeleri altüst edecek iddialı bir model olarak görünüyor. İlk bakışta SUV DNA’sını taşıyan karakteristik çizgileri ile göze çarpan Tivoli, B7 segmentindeki rakiplerine göre oldukça geniş iç hacmi ile beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Tivoli’de Lüx ve konforu öne çıkaran birçok detay mevcut. Markanın olmazsa olmazlarından maximum güvenlik ilkesini destekleyen 7 hava yastığı, akıllı telefon entegre edilebilen 7 inç büyüklüğünde ekran ( Smart connectivity), oldukça takdir görecek özelliklerden.

Başlangıç fiyatı : 55.450 TL olan Tivoli, gerek fiyat politikası, gerekse tasarım ve donanımı ile her detayda özel bir araç olduğunu gösteriyor.

Adaşen Otomotiv İl Emniyet müdürlüğü karşısında 4S Plaza (Satış-servis-yedek parça-ikinci el) ile hizmet vermeye devam ediyor.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]