ADARAY'ın yolcu sayısı artıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehiriçi Raylı Sistem Uygulaması (ADARAY) seferlerine, vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ADARAY’ı tercih eden vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, ADARAY yolcu rakamları ile ilgili, “Seferlerimizin başladığı ilk günden bugüne ekonomik ve konforlu seyahat tercihini kullanan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. ADARAY’da engelli vatandaşlarımız rahatlıkla seyahat ediyor, hemşerilerimiz ADARAY’da bisikletleri ile de yolculuk yapabiliyor. Ayrıca 65 yaş ve üzeri, yüzde 40 - yüzde 69 arası engelliler ile şehit ve gazi yakını vatandaşlarımızın ADARAY’da ücretsiz seyahat edebilecekleri uygulama başladı” diye konuştu.

Okul döneminin başlaması ile birlikte yolcu sayısının artacağına da dikkat çeken Yolcu, “Yaz mevsimi olmasına rağmen yolcu sayımızdaki artış devam ediyor. İş ve Cumartesi günleri yolcu ortalamamızda son rakam, 1450. Eğitimde yeni dönemin başlaması ile birlikte bu rakamın artacağını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]