Adapazarı'ndaki caddelere bu uyarı yazıları asılıyor

Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü “Temiz Toplum Temiz Kent” bilinci ile başlattığı çalışmalarında halkı broşürle bilgilendiriyor.

Temizlik şikayetlerinin yok denecek kadar az sayıda geldiği Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü birimi halkı bilgilendiriyor. İlçe merkezinde bulunan Bankalar Caddesi’nden Adnan Menderes Caddesine, Sakarya Caddesi’nden Sedat Kirtetepe Caddesi’ne kadar toplam 26 caddede sabah ve öğle olmak üzere günde 2 tur mıntıka temizliği yapılarak çöpler toplanıyor.

İşyeri ve binalara “Temiz Toplum Temiz Kent” broşürlerini yapıştıran Temizlik Müdürlüğü ekipleri evsel atık toplama saatlerinin sabah 08.00-09.00 ile öğlen 14.00-15.00 arasında olduğu hakkında halkı bilgilendiriyor.

Temizlik Müdürlüğü ekipleri Uzun Çarşı, Bankalar Caddesi, Soğan Pazarı ve İş Bankası aralarını ise her gün 09.00-10.00 ile akşam 20.00-06.00 saatleri arasında temizliyor. Temizlik saatlerine vatandaşların da uymasını isteyen ekipler, “Vatandaşlarımız çöplerini belirtilen saatlerde çıkartırlarsa çevre kirliliği olmadan temizlik ekipleri işlerini layıkıyla yapmış olacaklardır” dediler
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]