Adapazarı'nda yol verme kavgasında silahlar konuştu

Sakarya’da trafikte yol vermeme yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti.

F.A. kendisine yol vermeyen anestezi teknisyeni genci tabanca ile vurarak ağır yaraladı.

Olay, Adapazarı ilçesi Atatürk Bulvarı Yeni Camii mevkiinde yaşandı. Adapazarı Toyota İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi’nde anestezi teknisyeni olarak çalışan G.B. (28) aracıyla seyir halinde iken F. A. (26) adlı gençle trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle F.A, G.B ’yi tabanca ile göğsünden vurarak kaçtı. Yaralı genç çalıştığı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. G.B’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada F.A. polisin takibi sonucu bir süre sonra olayda kullandığı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Adapazarı Yeni Cami kavşağında geçtiğimiz Ağustos ayında meydana gelen ve bir kişinin silahla vurularak yaralandığı yol verme kavgasının davasına devam edildi.

Söz konusu olayda, Toyota-Sa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nde anestezi teknisyeni olarak görev yapan Gökhan B. ile F.A. arasında tartışma çıkmış, Gökhan B. silahla vurularak yaralanmıştı. Sakarya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık F.A. ile avukatları hazır bulundu. F.A., “Alkol veya uyuşturucu maddenin etkisi altındayken araç kullanmak, korku, kaygı, panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etmek, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma” suçlamalarıyla hakim karşısına çıktı.

F.A. suçsuz olduğunu ileri sürerken, mahkeme ise sanığın “aracı alkollü olarak kullanıp kullanmadığına dair rapor” istedi. Bunun üzerine mahkeme 28 Şubat 2014 tarihine ertelendi. 31 Ağustos tarihinde meydana gelen söz konusu olayda, 07 BKA 83 plakalı cipiyle ışıklarda duran ve Toyota-Sa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde anestezi uzmanı olduğu öğrenilen Gökhan B. (28), iddiaya göre başka bir otomobilde bulunan şahıslar tarafından yol verme meselesi yüzünden darp edilmeye çalışılmış, olayın büyümesi üzerine de F.A. tarafından silahla vurulmuştu. Gökhan B., olayda göğsünden yaralanmıştı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]