Adapazarı'nda mahalle iftarları ve şenlikler başlıyor

Adapazarı Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri bu yıl da dolu dolu geçecek. İlçe genelinde 7 farklı bölgede Halk İftarı düzenleyecek olan Adapazarı Belediyesi, Karaman, Korucuk ve Camili’de “Mahallemde Şenlik Var” adlı etkinlikler düzenleyecek.

Adapazarı Belediyesi ilk Halk İftarını 11 Temmuz Perşembe günü Güneşler Talat Tömekçe İlköğretim Okulu Bahçesi’nde düzenleyecek. Sırasıyla 13 Temmuz Cumartesi Tepekum Mehmet Nuri İlköğretim Okulu Bahçesi, 15 Temmuz Pazartesi Hızırtepe Kapalı Modern Semt Pazarı, 17 Temmuz Çarşamba günü Maltepe Vali Mustafa Uygur İlköğretim Okulu Bahçesi, 19 Temmuz Cuma günü Korucuk Pazar Sokağı, 22 Temmuz Pazartesi Camili-1 Çaydanlık Parkı ve son olarak 24 Temmuz Çarşamba günü Adapazarı Belediyesi önünde iftar verilecek.

Adapazarı Belediyesi’nin Yenikent bölgesinde geçen yıl başlattığı “Mahallemde Şenlik Var” adlı etkinliklerde bu yıl 15-16 Temmuz tarihleri arasında Karaman 17 Ağustos Cami yanında, 18-19 Temmuz tarihleri arasında ise Korucuk İlköğretim Okulu Bahçesi’nde şenlik düzenlenecek.

Belediyenin bu yılki Ramazan ayı etkinliğinde Açık Hava Sinema da yer alacak. 17 Temmuz Çarşamba günü Camili-1’de Osmanbey İlköğretim Okulu bahçesi ile 20 Temmuz Pazar günü Korucuk İlköğretim Okulu bahçesinde yapılacak Açık Hava Sinema gösterimleri ve tüm etkinlikler ücretsiz olacak. Geleneksel Ramazan eğlenceleri ve ikramların yer alacağı şenlikler iftar sonrasında başlayacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]