"Adapazarı için marka projelerimiz olacak"

AK Parti\'den Adapazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mutlu Işıksu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasını (SATSO) ziyaret etti.

SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Işıksu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek başarı dileğinde bulundu.

Marka projeler


10 yılı aşkın süredir AK Parti teşkilatında görev aldığını ve yerel seçimlerde Adapazarı Belediye Başkanlığı için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Işıksu, “ Şeffaf bir yönetim anlayışı ile hemşerilerimize hizmet etmek istiyoruz. Şehre katkı sağlamak isteyen tüm kesimlerle birlikte mutlu bir Adapazarı için çalışacağız. Marka projelerimiz olacak. Çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Bizleri güzel ağırlayan Akgün ve Mahmut Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek aday adaylık çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Birlik ve beraberlik

Işıksu’nun adaylık yolundaki çalışmalarında kolaylıklar dileyen SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrin geleceği için oluşturulacak makro projelerde her zaman yer alacaklarını dile getirdi. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Mutlu Işıksu’ya çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kösemusul, “Önemli bir birikimi olan Sakaryalı değerlerin böyle görevlere talip olmalarından mutluluk duyuyoruz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimiz için 7 gün 24 saat çalışmalarımızı büyük bir gayretle sürdürüyoruz. Hamdolsun şehrimizde çok güzel bir hava var. Birlik ve beraberlik var. Bunun artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Sayın Işıksu’ya başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]