Adapazarı Belediyesi sokakları temizliyor

Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü\'ne bağlı ekipler temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Temiz Adapazarı Sokakları felsefesinden yola çıkan Adapazarı Belediyesi evimiz gibi çevremizi de temiz tutmak için Cadde ve sokakları günlük olarak süpürerek 24 saat temiz tutuyor. Ekipler yol kenarlarında ki otları biçerek zemini de grayder ile düzeltiyor. Temizlik ekipleri, cadde ve sokaklarda yol kenarlarında ki çirkin görüntülerin giderilmesi için yoğun bir mesai harcıyorlar.

Günlük temizlik çalışmaları, ilçe sınırları içerisinde bulunan sokaklarda aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri günlük rutin temizlik çalışmalarının yanısıra, ilçe halkının sağlığını tehdit edecek çöp bırakma noktaları ve kaldırımlar ile ilgili örnek bir uygulamaya da imza atıyor. Her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluklarının olduğunu belirten Başkan Süleyman Dişli , “Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz . Cadde ve sokaklarda temizlik işlerine önem veriyoruz bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek “ dedi.

Belediyenin bu uygulamasını büyük beğeniyle karşılayan vatandaşlar, Belediye’yi arayarak Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkürlerini iletiyor.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]