Adapazarı Belediyesi Ozanlar'da iftar düzenledi

Adapazarı  Belediyesi, dördüncü Halk İftarını Ozanlar Mahallesi’nde, yaptırdığı Kapalı Modern Semt Pazarında düzenledi. Ozanlar’daki iftara yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Ozanlar Kapalı Modern Semt Pazarı iftarına Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak , Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ile çok sayıda  Ozanlar Mahallesi sakinleri katıldı. Başkanvekili Erol Aydın ve başkan yardımcıları masaları tek tek gezerek halkın ramazalarını kutladı.

Barış ve huzur

Yaklaşık 3 bin kişiyle aynı mekanda oruç açmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Aydın, Ramazan ayının bolluk, bereket ve huzur  dolu geçtiği ülkemizde birlikteliklerin daim olmasını diledi. Başkan Aydın, “Sıkıntılı dönem geçiren İslam ülkelerinin de bir an önce barış ve huzur dolu günlere kavuşmasını  temenni ediyorum. Ramazan ayı Müslümanlar için çok önemli, maneviyatı büyük bir ay olarak insanların kaynaşmasına vesile olan aydır. Mahalle iftarları  karşı karşıya olan binada oturup da tanışmayan komşuların kaynaşmasına vesile olan bir aydır. Umarım bu tablo ülkemizin dört bir köşesine yayılır ve uzun yıllar devam eder’’dedi.

Adapazarı Belediyesi’nin Mahalle iftarları 25 Temmuz Cuma akşamı Yenigün Mahallesi Fen Lisesi bahçesinde düzenlenecek iftarla sona erecek.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]