Adapazarı Belediyesi ilk iftarını Korucuk'ta verdi

Adapazarı Belediyesi ilk Halk İftarını Korucuk Vakıfkent İlkokulu bahçesinde düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu Korucuk iftarında Başkan Süleyman Dişli, gelen davetlilerle tek tek ilgilendi.

Korucuk’taki halk iftarına Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri ile çok sayıda Korucuk halkı katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Başkan Dişli, masaları tek tek gezerek Ramazanlarını kutladı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Süleyman Dişli;


“Güzel bir Ramazan akşamında, Korucuk halkıyla aynı iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı insanların manevi duygularını artıran en bereketli en güzel aylardan biridir. Böyle bir günde ramazanın bereketini aynı masada paylaşıyor olmak manevi duygularımıza güç katıyor. Bugün bizimle burada aynı masayı paylaşan tüm davetlilere cani gönülden teşekkür ediyorum” dedi. İftar sonrası yemek duasını Diyanet-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Ali Güzeldal yaptırdı. Başkan Dişli, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerin de gönlünü yaparak, hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]