Adapazarı Belediye Meclisi toplandı

Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin Soma’ya gitmesi nedeniyle Başkan vekili Erol Aydın başkanlığında toplandı.

Adapazarı Belediye Meclisi, mayıs ayı olağan meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, 2013 Mali Yılı İdari ve Taşınır Kesin Hesabı’nı görüşmek üzere toplandı. Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazanın derin üzüntüsünün yaşandığını dile getirerek, kazada hayatını kaybedenlere Allah\'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini sundu.

Meclis üyeleri gündem maddelerine geçmeden önce Soma’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden maden işçileri için dua okuyarak bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Meclis üyeleri üzüntülerini belirtmek için yakalarına siyah kurdele bağladı. Meclis Üyesi Mahmut Arslan’ın bugüne kadar ki meclis oturum ücretlerinin Soma’daki kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine gönderilmesi teklifi oy birliği ile kabul edildi. Tek gündem maddesi olan Adapazarı Belediyesi 2013 Mali Yılı İdari ve Taşınır Kesin Hesabı görüşüldükten sonra Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırlamış olduğu rapor yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]