Adapazarı Belediye Başkanı Dişli, Taraklı'yı Gezdi

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Taraklı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve Taraklı Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte ilçeye yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan kil hamamı kaplıcalarını inceleyen Başkan Süleyman Dişli'ye, buraya yapılması düşünülen termal otelle ilgili bilgi verildi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, “Green Park Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ Taraklı'ya geldi. Buraya termal otel yapmak istediğini, gerekli evraklar tamamlandığında kısa sürede inşaata başlayabileceklerini söyledi" dedi.

Taraklı ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre mesafede bulunan Hark kanyonunu da gezen Başkan Dişli, “Taraklı tarihi evlerinin yanı sıra doğa güzelliklerine de sahip. İnsanlar kanyon görmek için Kapodokya'ya gidiyor. Benzer kanyon Taraklı'da da var. Buralar mutlaka gelinip görülmeye değer yerler" diye konuştu.

Başkanlar Taraklı'yı gezerken çilek yetiştiriciliği yapan üreticilerle de görüştü. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, “Taraklı'da karasal iklim hüküm sürüyor. Don olayları tarım alanlarına zarar veriyor. Fakat son zamanlarda üreticilerimiz daha da bilinçlendi. Şimdi çilek yetiştiriciliğine yöneldiler. Oldukça başarı elde ediliyor. Taraklı çileği AB yolunda“ dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]