Adabilim Okulları yaz okulu final programı yapıldı

Adabilim Okulları Yaz Okulu Final Programı Tiyatro Sanatçısı Hüseyin GONCAGÜL’ün gösteri ve sunumuyla muhteşem bir şekilde Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Adabilim Yaz Okulu Final Programı İstiklal Marşının ardından, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim ve Meali’nin okumasından sonra, Genel Müdür Ahmet ÖZEN’in konuşmasını İlahi ve Marşların söylenmesi, Tiyatro ve Skeçler devam etti.

Yaz Okulu Final Programı\'nın sunuculuğunu yapan sanatçı Hüseyin GONCAGÜL, sahne arkadaşı İbiş ile birlikte yaptıkları birbirinden güzel doğaçlama ve oyunlarla salonda bulunan velilere unutulmaz anlar yaşatarak kahkahaya boğdu.

Adabilim Okulları Genel Müdürü Ahmet ÖZEN, "Eğitim Edep ile başlar İlim ile başlar düsturuyla, Adabilim Yaz Okulu 24 Temmuz’da 100 öğrencimizin katılımıyla başladı ve 2 Ağustos’ta bitecek. Bu 6 haftalık dönemde öğrencilerimize; Yüzme, Futbol, Satranç, Wus-hu, Kur-an-ı Kerim, Arapça, Esmaül Hüsna, Kırk Hadis derslerinin yanında Bilecik-Söğüt gezisi, Piknik, Sabah kahvaltısı, Ailelerle İftar Programı ve son olarak burada Yaz Okulu Final Programı yapıyoruz. Öncelikle Yaz Okulu’na katılan öğrencilerimizi kutluyor, Velilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Kış döneminde de öğrencilerimizle birlikte daha güzel ve farklı projelerle Eğitim ve Öğretime devam edeceğiz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]