Ada Seviye Dergisi, Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Kurulduğundan bu yana KPSS, ÖSS ve SBS'de Türkiye sıralamasında önemli dereceler elde eden Özel Ada Seviye Dergisi Dershanesi, başarılı öğrencilerine ödül töreni düzenledi.

Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman DİŞLİ, ADASU Genel Müdürü Rüstem KELEŞ, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Atilla ARIKAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü-Müdür Yardımcısı Turgut ÖZBEK, Adapazarı Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat TEZBİTEN, Adapazarı Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi MAHMUDOĞLU, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ali AKKUZU, Erenler Belediye Başkanı Cavit ÖZTÜRK, Eğitim-Bir Sakarya şube başkanı Yusuf İlker ŞAHİN, Türk Eğitim-Sen  şube başkanı Erol AFŞAR Okul Müdürlerinin katıldığı ödül töreni Özel Ada Seviye Dergisi Dershanesi binasında düzenlendi.

Kurucu & müdür Mustafa YILMAZ'ın törende yapmış oldupu basın açıklaması ise şu şekilde;

Sakaryamızın kıymetli basın Mensupları

2.sini düzenlediğimiz “Dershanemiz başarılı Öğrencilerine ödül Törenimize” hoş geldiniz.

2006-2007 Öğretim yılında Özel Ada Seviye Dergisi Dershanesi olarak bu binada başladığımız  özel öğretim hizmetlerimize her geçen gün kurumsal ve eğitim başarılarımızı artırarak devam etmekteyiz. Özel okula ait mekan ve hizmet konforumuz, Sakarya şubemize ait test tekniği çalışmamız (nokta bilgi çalışmaları), ve “okuldaşım” okuyan öğrencinin okul eğitimini takip projemizle Sakarya’da ve Türkiye genelinde öncü ve örnek bir kurum olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

3 yıldır ortalama 600 öğrencimizle kontenjanımızı 100’de 100’e yakın bir verimlilikle kullanmaktayız. Öğrencilerimizin okul ve sınav başarısının yanında sosyalleşmeleri ve çağımızın imkanlarını iyi kavramalarına yönelik rehberlik çalışmalarımızla da onlara destek olmaktayız. Bugün 3 yıllık deneyimimizle daha kaliteli bir eğitim vereceğimize inanmaktayız.

Kıymetli basın mensupları,

3 yıldır çalıştığımız Seviye Yayıncılıkla önümüzdeki dönemde çalışmama kararı aldık. Sebepleri kısaca şunlardır: 1- Yayıncılığın 3 yılda 3 kez el değiştirmesi. Buna bağlı iletişim eksikliği-aksaklığı 2- 2008-2009 öğretim yılında yayınlarımızın gecikmesi, niteliksizleşmesi. Bu nedenle öğretmen, öğrenci ve velilerimizden aldığımız tepki ve yayın değiştirme talepleri. Bu haklı talebi yönetim olarak yayın eviyle görüşmemize rağmen 1 yıldır hiçbir olumlu cevap alamadık. Bu açığımızı kurumsal ve kadro tecrübemizle ek ödemeler yaparak kapattık. 3- Yeni yönetimin şubeleri mağdur etmesi sebebiyle 20’den fazla şube ayrılmış, Türkiye genelinde olumsuz bir görüntü olmuştur. Biz yeni dönemde kendimize ait marka ve yine Türkiye genelinde ortak isim ve yayın kullanacağımız şubelerle hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeniliklerle birikimlerimizi birleştirip eğitim yolculuğumuza daha güçlü devam etmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni döneme 1 Ağustos 2009’da tam kadro başladık. Derslerimizi de ÖSS’deki değişiklik-okulların 24 Eylül’de açılması gibi nedenlerle 10 AĞUSTOS 2009 Pazartesi günü ilköğretim 4’ten öss’ye tüm gruplarda başlattık. KPSS-ALES ve DGS kurslarımız da Ekim başı itibariyle başlayacaktır. Bütün öğretmen ve öğrencilerime şimdiden iyi başarılı bir öğretim yılı diliyorum.


Amacımız özgüveni yüksek, vatan ve insanlık sevgisiyle yoğrulmuş gençlerimizi sınavlarda hedefledikleri  yerlere yerleştirmektir. Özelde Sakarya genelde de Türk eğitim hayatına katkı sağlamaktan ve hizmet etmekten onur duymaktayız. Bu duygularla bize destek olan halkımıza ve siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunarım.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]