Ada AVM'den Emektarlara Anlamlı Yemek

Ada AVM; “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle; öğlen yemeğinde emektar öğretmelerle bir araya geldi. Bu mutlu gününde öğretmenleri yalnız bırakmayan AVM yönetimi, onlara birer gül vererek, bu anlamlı gününü kutladı.

ÖĞLEN YEMEĞİ

Her anlamlı günde çeşitli etkinliklere imza atan Ada Alışveriş Merkezi (AVM); “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle, ilimizin en yaşlı, vefakâr ve emektar öğretmeler ile birlikte Pierreloti’de öğlen yemeği yedi. Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erenler Yücel Ballık İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Yaman’ın organizasyonuyla gerçekleşen yemeğe; yaklaşık 20 öğretmen katıldı.

ŞİİR VE KONSER

Yemekte bir konuşma yapan Ada AVM Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Baysu Şakar; bu anlamlı günde emektar öğretmenlerle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek, ADA AVM adına katılan tüm öğretmenlere birer gül vererek, teşekkür etti. Yemeğin ardından, Şair Muammer Kılıç; “Öğretmen” adlı duygu yüklü bir şiir okurken, Müzisyen Müslüm Şengül de; zurnasıyla, sevilen türkülerden oluşan mini bir konser verdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]