ADA AVM, Ciro Rekoru Kırdı!

ADA AVM'nin bir yılını doldurduğunu belirten Corio Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Özlem, "Adapazarı'na önemli bir değer yarattık" dedi.
 
Adapazarı'nda hizmete giren ADA AVM 1. yaşını doldurdu. 2004 yılında Türkiye pazarına giren ve bugüne kadar toplam tutarı 1 milyar doları aşan 10 alışveriş merkezi yatırımı yapan Corio Türkiye, ADA AVM'de bir yıl içinde yapılan çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin planlar hakkında bilgi vermek, sektördeki gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaşmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi.

ADA AVM'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Corio Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Özlem, şöyle konuştu: "ADA AVM'de yaptığımız 65 milyon dolarlık yatırım ile bin 600'den fazla kişinin istihdam edilmesini sağladık. Alışverişveriş merkezimizi bir yıl içinde 3,5 milyon kişi ziyaret etti. 100 mağaza 80 milyon doların üzerine ciro elde etti. Adapazarı'nda önemli bir ekonomik değer yaratılmasına katkıda bulanabildiğimiz için mutluyuz."

Özlem, Corio Türkiye'nin tüm projelerinde öncelikli amacının perakende bilgisi ve deneyimini yerel kanallardaki başarısıyla birleştirerek en yüksek katma değeri sağlayacak alış veriş merkezlerini Türkiye'de yaygınlaştırmak olduğunu ifade etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]