Acıbadem Hastanesi'nin Hasta Servisi Saatleri Değişti

Acıbadem Kocaeli Hastanesi’nin Adapazarı’nda bulunan irtibat ofisinden hasta getiren ücretsiz hasta servisinin ring saatleri değiştirildi.

Servis 09 Kasım 2009 Pazartesi gününden itibaren 09:30-12:30 saatlerinde irtibat ofisi önünden kalkış yapacak.

Adapazarı merkezde açılan ve iki yıldır hizmet veren İrtibat Ofisi ile birçok hasta Kocaeli’ye gelmeden randevusunu alabiliyor, hekimler hakkında ya da ücretler ile ilgili bilgi sahibi olabiliyor.

Acıbadem Kocaeli Hastanesi bununla da yetinmeyip Adapazarı’ndan gelecek hastaları için ücretsiz  “servis” hizmeti de sunuyor. Servisler Adapazarı’ndan 09:30 - 12:30 saatleri arasında, Acıbadem Kocaeli Hastanesi’nden Adapazarı'na ise 11:30 - 15:30 saatleri arasında kalkıyor.

Acıbadem Kocaeli Hastanesi, SGK ile Kardiyoloji- Kalp Damar Cerrahisi alanında yaptığı anlaşmadan sonra, ameliyat olan hastalarının takibini de irtibat ofisi aracılığı ile yapıyor.

Adapazarı bölgesinden gelip kalp ameliyatı olan hastalar İrtibat Ofisi yetkilisi İlknur Doğan ve bölüm hemşiresi eşliğinde ziyaret edilerek sağlık durumu hakkında bilgi alınıyor.

İrtibat Ofisi ve yenidoğan bebek hemşireleri de Acıbadem Kocaeli Hastanesi’nde dünyaya gelen ve Adapazarı ve çevresinde oturan aileleri ziyaret ediyor. Bu ziyaret sırasında bebeğin ve annenin sağlık durumuna bakılıyor. Ziyaretler bebek doğduktan sonraki ilk hafta gerçekleştiği için bebeğe sarılık testi evinde yapılıyor, anneye de emzirme teknikleri ve bebek bakımı konusunda destek olunuyor.

Acıbadem İrtibat Ofislerinde Neler Var?

Acıbadem Sağlık Grubu, bilgi birikimini başka şehirlere taşıma, oralarda yaşayan insanlara ulaşım ve ihtiyaç duyduklarında sağlık problemlerine çözüm olabilmek amacıyla oluşturduğu irtibat ofislerinde hastalara şu hizmetleri sağlıyor:

- Ofislerde bulunan yetkililer herhangi bir hastalık tanısı konmuş kişilere, Acıbadem hastanelerinde sağlanacak tedavi seçenekleri ve tıbbi konsültasyon hizmeti sağlama noktasında bilgi veriyor.

- Kendi bünyelerinde sunulamayan bazı ileri teknoloji, bilgi ve deneyim gerektiren tedavilerde, Acıbadem’in olanakları konusunda bilgi alınabiliyor.

- Ayakta ya da yatarak, Acıbadem’de tedavi almayı kabul eden kişilerin ve onların refakatçilerinin lojistik hizmetleri sağlanıyor.

- Bu kişilere istedikleri takdirde konaklama hizmeti sunuluyor.

- Hastalar laboratuvar hizmetleri konusunda da irtibat ofis yetkililerinden bilgi ve destek alabiliyor.

- İrtibat ofisleri, Acıbadem Sağlık Grubu'nun sağlıkta ‘Yerel Çözüm Ortağı’ olma özelliğini taşıyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]