Acar, Bakan İslam'a çalışmalar hakkında bilgi verdi

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Belediye Meclis Üyesi Bekir İnce, Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Erdoğan ve Büyük Melen Baraj Havzası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam\'ı makamında ziyaret etti.

Kocaali Belediye Başkanı  Acar, Caferiye\'deki 700 dönümlük alanın, barajdan etkilenen hemşehrilerimize tahsisi için kanun çıkarılmasına verdiği güçlü destek için Bakan Ayşenur  İslam`a teşekkür etti.

Kocaali Belediye Başkanı Acar, TOKİ eliyle yürütülecek yaşam şehri kurulması çalışmalarının hızlanması için destek istedi. Başkan Acar, Değişen ve Gelişen Kocaali Yolunda, Doğalgaz Projesi, Kocaali Spor Salonu, Elektrik havai hatlarının yer altına alınması projeleri, Turizm Bölgesini imar planı çalışmalarında Bakanlık onarı ile ilgili Bakan İslam`a bilgi verdi.

Yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Kocaali`yi çok daha güzel günler bekliyor. İnşallah Kocaali`mizin gelişimine katkı sağlayacak projelere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Başkan Acar: "Kocaali`nin her projesine destek olan ve Bakanlıklar nezdinde konuları bizzat takip eden Sayın Bakanımız`a bütün hemşehrilerimiz adına tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]