Ablası, kardeşine acımadı!

Sakarya\'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası, ilginç bir madalya mücadelesine sahne oldu.

 Bayanlar 55 kilo bronz madalya maçı abla ile kardeşin mücadelesine sahne oldu. Emine Bahar Erkan, kardeşi Ece Deniz Köroğlu\'nu 3-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Sakarya\'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası\'nın ikinci gününde ilginç bir madalya mücadelesi yaşandı. Atatürk Spor Salonu\'nda yapılan şampiyonanın ikinci gününde erkekler 84 ve +84 kilo ile bayanlar 50 ve 55 kilo müsabakaları yapıldı.

3-0 kazandı

Bayanlar 55 kiloda, dünya şampiyonu Enes Erkan\'ın eşi Emine Bahar Erkan ile kardeşi Ece Deniz Köroğlu da mücadele etti. Yarı final maçlarını kaybeden abla ve kardeş bronz madalya maçı tatamiye çıktı. Hocaları Mustafa Solmaz, "İki kardeşin arasına girilmez" diyerek kenarda oturmadı. Oldukça çekişmeli geçen maçı 3-0 kazanan Emine Bahar Erkan, geçen yıl olduğu gibi bu kiloda bir kez daha Türkiye üçüncüsü oldu.

Müsabaka sonrası "Hayatımın en zor maçını geride bıraktım" diye konuşan Erkan, "Bir türlü konsantre olamadım. Her karşılaşmamızda çok heyecanlandım. Puanları nasıl aldığımı bile hatırlamıyorum" diye konuştu.

Ablasına karşı yaptığı maçı kaybeden Ece Deniz Köroğlu ise "Ablam benden daha tecrübeli ve bu tecrübesini iyi kullandı" diye konuştu.

Türkiye Karate Şampiyonası bugün yapılacak müsabakalarla sona erecek. Yarın ise kilolarında ilk dört dereceyi alan isimler milli takım seçmeleri için ter dökecek.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]