Abdullah Keskin'den veda!

Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Keskin’in Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı müşavirliğine atanması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Gerçekleştirilen veda yemeğine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya’daki daire müdürleri ve Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli katıldı.

3 yıl boyunca Sakarya\'da görev yapan Keskin Ankara\'da bakanlık müşavirliğine atanması nedeniyle görevine veda ettiğini belirterek, “Evet değerli mesai arkadaşlarım, bu bir veda konuşması olacak. Artık aranızdan ayrılıyorum. Başı dik, vicdanı hür olarak. Gün ola harman ola! Her gece iki gündüz arasındadır! Kimler geldi geçti bu makamlardan. Her sabah dünya yeniden kurulur, her sabah taze bir günün başlangıcıdır Yarınlara ümitsiz bakmıyorum. Tünelin sonunda ışık var. Allah, yaradandır. Her şeye mutlak hakim olandır. Rahman ve Rahim olan Allah\'ın adına sığınır, mücadelemizi sonuna kadar yapar, ancak hederimize ulaşmak için Allah\'ın tanıdığı sınırları asla aşmayız. Çünkü bizler için, hayat sadece bir imtihandır. Çünkü bizler sadece bu dünya hayatı için değil, yüce rabbimizin huzuruna çıkacağımız gün ve ondan sonrası için de yaşarız. Baki kalan, gök kubbede hoş bir sada imiş. Değerli arkadaşlarım, zor da olsa çalışma hayatımda yanlışlıklara karşı boyun eğmemeye gayret ettim. Çünkü düşündüm kî, Ben yanmasam sen yanmasan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. Değerli arkadaşlar, hiç arzu etmemiş olmama rağmen aranızda bazı kişileri rencide etmiş, kırmış, öfkelenmiş ya da öfkelendirmiş olabilirim. Bu yüzden hepinizle helalleşmek istiyorum, hakkınızı helal edin. Ben de hakkımı hem size hem de Sakaryalılara helal ediyorum” dedi.

Vazo hediye edildi


“Umuyorum ki bu veda konuşması, yeni bir hayatın kapısını aralıyor” diyen Keskin, “Bu yüzden gözlerimde yaşlar değil, umut ışıkları var. Biliyorum ki bir gün bir başka yerde mutlaka buluşacağız. Bütün çalışma arkadaşlarıma beni görev süresince yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Başka bir mekanda bile olsak el ele yolumuza devam edeceğiz. Görev yaptığım süre içinde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım kimseler varsa bunlardan tekrar özür diliyorum. Kimseye kırgın değilim. Sözlerimin sonunda, çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen başta sayın valimiz, tüm büyüklerimize ve çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Benden sonra görevi devralacak olan arkadaşlarımın bayrağı çok daha yükseklere taşımalarını ve barış içerisinde yarışmalarını diliyorum. Bu duygular içinde hepinize tekrar en derin hürmetlerimi sunuyorum. Hoş kalın, hoşça kalın, Allah\'a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Keskin’in yaptığı konuşmanın ardından kendisine plaket ve Vali Büyük tarafından işlemeli bir vazo hediye edildi
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]