Abdulkadir Molla’nın idamı Sakarya'da lanetlendi

Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla’nın Bangladeş yönetimi tarafından idam edilmesi Sakarya Adalet Girişimi tarafından protesto edildi.

“Zalimler İçin Yaşasın Cehennem” ve “Şehid Molla Yolun Yolumuz” sloganlarının atıldığı ve tekbirlerin getirildiği 431. Hafta Adalet ve Özgürlükler eyleminde basın açıklamasını Sakarya Adalet Girişimi adına Diriliş Saati Dergisi yazarı Muhammed Emin Duman okudu.

Açıklamada “Sakarya Adalet Girişimi olarak, bu alçakça katliamı Abdülkadir Molla’ya reva gören müstekbir Bangladeş yönetimini, bu yönetimin bölgesel patronu Hindistan’ı ve uluslararası patronu konumunda olan Amerika ile İsrail’i lanetliyor ve Allah’ın arzı olan yeryüzünde İslami mücadeleyi hiçbir şekilde engelleyemeyeceklerini deklare ediyoruz.” denildi.

Rahmetle ve minnetle anılan Şeyh Abdulkadir Molla’ya ithafen de “İlerlemiş yaşına rağmen Bangladeş firavunlarının korkulu rüyası haline gelen, yaşamı ve mücadelesiyle zalim sultaların tahtlarını sallandıran Abdülkadir Molla’ya selam olsun. Gaddar zalimlerin önünde diz çökmeyerek, “Suçum, Allah’tan başkasına kulluk etmemekti. Bize kulluk et dediler, ben de asın dedim” diyerek şehadet mertebesine ulaşan o büyük alime selam olsun.” denildi ve basın açıklaması son buldu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]