Abdülhamit Gül, Sakaryapark'ta incelemelerde bulundu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, “Yeni Türkiye vizyonuna yakışır çok önemli bir çalışma olmuş. İnşallah vatandaşlarımız AK Partili belediyelerinin hizmet ayrıcalıklarını yaşamaya devam edecek” dedi.

Belediyelerin yeni dönem projeleri ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Sakarya’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantının ardından kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen Sakarya Park’ta incelemelerde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Ali İhsan Yavuz ve ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı gezide Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hayata geçirilen çalışmalar hakkında Genel Başkan Yardımcısı Gül’e bilgi verdi.

Yaklaşık 140 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilen proje ile şehrin nehir ile buluştuğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, “Cumhurbaşkanımızın şehrimizi ziyaretinde müjdelediği, içerisinde yürüyüş yolları, oyun, dinlenme ve spor alanları, Necip Fazıl Kısakürek Anıtı, Açık Hava Sahnesi, restoran, kafeterya ve sosyal tesislerin bulunduğu rekreasyon alanımızı hemşerilerimizin kullanımına açtık. Şehrimizi Sakarya nehri ile buluşturan çok önemli bir proje oldu. İnşallah rekreasyon projemiz etaplar halinde devam edecek” diye konuştu.

Böylesine önemli bir projenin Sakaryalıların hizmetine sunulmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ise, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na hayata geçirilen bu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni Türkiye vizyonuna yakışır çok önemli bir çalışma olmuş. İnşallah vatandaşlarımız AK Partili belediyelerinin hizmet ayrıcalıklarını yaşamaya devam edecek. İnşallah Sakaryalılar, yeni projelerle buluşmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]