90. Yıl Cumhuriyet Rallisi Sapanca'da başladı

Sapanca ilçesinde geleneksel hale gelen klasik otomobil sevenlerini ağırlayan Klasik Otomobil Rallisi Sapanca NG Güral Otel’den start aldı.

NG 90’ıncı Yıl Cumhuriyet Rallisi adı altında düzenlenen organizasyonda 25 araç Sapanca NG Güral Otel\'den start aldı. Afyon\'da son bulacak start öncesi yarışmacılar araçlarını 9 etaptan oluşan 600 kilometrelik zorlu yolculuğa hazırladılar.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Saydun Gökşen, “25 aracımız 600 kilometrelik zorlu parkurda mücadele edecekler. En eski aracımız 1948 model benim kullanacağım bir otomobil. Cumhuriyetimizin 90\'ıncı Yılı olmasından dolayı Kurtuluş Savaşı\'nın yaşandığı ve izlerini taşıyan bölgelere göre hazırladığımız 600 kilometrelik parkuru yarışmacılarımız 50 kilometre hızla kat edecekler" dedi. Gökşen Yarışmanın sürate dayalı bir yarış olmadığını derece için zaman ve ortalama hızın önemli olduğunu dile getirdi.

Startın verilmesiyle bir dakika ara ile araçlar Afyon’a kadar sürecek olan 600 kilometrelik zorlu yolculuk için Sapanca NG Güral Otel\'den ayrıldılar. NG Hotels & Resorts Turizm Koordinatörü Kamil Berk yarışmacıları otellerinde ağırlamaktan dolayı gurur duyduklarını ve yarışmacılara yol boyunca eşlik edeceğini dile getirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]