9 Metrelik Halk Otobüsü Otogarda Tanıtıldı

Otokar, 35 kişilik Doruk 190S modelinin tanıtımı için Türkiye genelini kapsayan bir tanıtım etkinliği düzenledi.

Koç grubu şirketlerinden Otokar, 9 metrelik yeni halk otobüsü modeli Doruk 190S'nin tanıtım çalışmaları amacıyla Türkiye genelinde bir roadshow başlattı. Roadshow'un ilk durağında Balıkesir, Manisa ve İzmir'deki taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren turizm şirketleri, otogarlar ve otokar bayileri ziyaret edildi.

Otokar yetkilileri, yapılan ziyarette Doruk 190S modelinin Türkiye'nin yol koşullarına uyum sağlayan üstün özellikleri hakkında detaylı bilgiler verdiler. Roadshow etkinliğine katılanlar, modelle ilgili bilgi almalarının yanında Doruk 190S'i test etme imkanı buldular.
Otokar Doruk 190S modelinin tanıtımı amacıyla Türkiye genelinde düzenlenecek olan roadshow tanıtım etkinliği Balıkesir, Manisa ve İzmir'in ardından farklı illerde devam edecek.

Doruk'un servis taşımacılığı için geliştirilen 35 kişilik otobüsü Doruk 190S, büyük otobüslerin maliyetli, küçük otobüslerin yetersiz kaldığı yolculuklar için ideal bir otobüs olarak sunuluyor. Doruk 190S'te önde ve arkada uzaktan kumandalı dışarı açılan tek kanat kapılar, 6 ileri 1 geri tam senkromeçli mekanik şanzıman, önde ve arkada tam kuru havalı, çift devreli, otomatik ayarlı, hava soğutmalı disk frenler bulunuyor.



Doruk 190S'te klima, yatar tip kumaş yolcu koltukları, halı kaplı koridor, radyo, CD ve MP3 çalar, ön ve arkada sis farları, dijital saat standart olarak sunuluyor. Havalı sürücü koltuğu, rezistanslı sürücü yan camı, kalorifer, kilitli dolap, hostes koltuğu ise sunulan diğer özellikler arasında. Ayrıca Doruk 190S'de, DVD player, ilave ısıtma sistemi ve çift cam seçeneği de müşterilerin isteğine bağlı olarak sunuluyor.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]