88 Yaşında Yeniden Muhtar Adayı

Sakaryalı 88 yaşındaki Muhtar Mehmet Duman, yerel seçimlerde yeniden muhtar adayı olacağını açıkladı. 20 yıldır muhtarlık yapan ve bilgisayar kullanan Mehmet Duman, "Allah bir keder vermezse, sağlıkla ilgili bir sorunum olmazsa muhtarlığa devam edeceğim." dedi.

88 yaşındaki Muhtar Mehmet Duman'ın gelecek yerel seçimlerde yeniden muhtar adaylığını açıklaması dikkat çekti. Mehmet Duman, 20 yıldır muhtarlığını yaptığı Söğütlü Orta Mahalle'de yeniden aday olacağını belirterek bir sağlık sorunu bulunmadığını söyledi. 88 yaşından bir ay aldığını anlatan Mehmet Duman, sözlerine şöyle devam etti: "1989'dan beri muhtarım. Üç ay sonra 20 seneyi bitiriyorum. Gelecek seçimlerde yeniden aday olacağım. Sağlık sorunum olmadığı için devam edeceğim. Başka bir işim yok. Burada kendime meşgale buluyorum, vatandaşın işini görüyoruz. Bundan dolayı devam edeceğim."

Muhtarlık İşlemleri İçin Bilgisayar Kullanıyorum
Muhtarlık işlemleri için bilgisayar kullandığını belirten Duman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bilgisayar kullanmada, ilk başta zahmet çektim. İnsanın bilmediği bir şey. Şu an bilgisayar kullanmada bir sorunum yok. Bilgisayarda ikametgah senedi, nüfus cüzdan sureti işlemleri yapıyorum. Şimdi bu işleri Nüfus Müdürlüğü yaptığından dolayı biz okul ve işyerleri için ilmuhaber veriyoruz."

Bir ara muhtarlığı bırakmak istediğini anlatan Duman, şunları söyledi:
"Bırakmak niyetindeydim. Ancak vatandaş ısrar ettiğinden dolayı devam edeceğim. Bu yaşta sen bu hizmeti yapıyorsun, biz nereden bulacağız böyle bir insan diyorlar. Bırakacağım dediğimde, özellikle mahalle kadınları istemedi bırakmamı. Vatandaş bana karşı çok saygılı ve sevgili. Allah bir keder vermezse, sağlıkla ilgili bir sorunum olmazsa, muhtarlığa devam edeceğim."

Birçok yerde askerlik yaptığını belirten Mehmet Duman, "İstanbul'da askerlik yaptığım zaman bizi Cumhurbaşkanı İsmet Paşa denetlemişti." dedi.

Mahalle halkı da hizmetlerinden memnun kaldıkları Mehmet Duman'ın yeniden aday olmasını destekleyerek, 88 yaşında olmasının bir önemi olmadığını belirttiler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]