7 Yaşındaki Erkek Öğrenciye Taciz İddiası

Sakarya'nın Geyve ilçesindeki bir yatılı bölge ilköğretim okulunda 7 yaşındaki bir erkek öğrenciye cinsel tacizde bulundukları iddia edilen 3 erkek öğrenci hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Doğantepe Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda okuyan 7 yaşındaki S.İ., hafta sonu kendisini almaya gelen ailesine cinsel tacize uğradığını söyledi. Bunun üzerine aile, konuyu jandarmaya bildirdi. İlçe jandarma ekipleri de, öğrencinin ifadeleri doğrultusunda yaşları 12 ile 14 arasında olan B.S., D.S. ve M.İ. isimli öğrencileri taciz suçlamasıyla gözaltına aldı. Avukat nezaretinde ifadeleri alınan küçük çocuklar suçlamaları kabul etmedi. Öğrenciler, sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayın üzücü olduğunu belirten Sakarya Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, "Şu anda araştırılıyoruz. Bildiğiniz gibi yatılı bölge okullarında 7 ile 14 yaş arasındaki öğrenciler kalıyor. Neyin ne olduğu müfettiş incelemesi sonrasında ortaya çıkacaktır" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]