'7 Vekili de meclise gönderecek potansiyelimiz var'

Ak Parti Sedivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çelik, ‘’ Siyasi gündeminin yoğun olması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretini ancak bugün gerçekleştirebildik. Başta İl Başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni tebrik eder, yeni yönetimin hayırlı olmasını dilerim. Serdivan İlçe Teşkilatı olarak partimize yeni üyeler kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca ‘’sandık buluşmaları’’ adı altında, Haziran seçimlerine yönelik çalışmaşlarımızı başlatıyoruz. İlgili sandıklarda oy kullanacak sandık görevlileri, varsa millet vekili, belediye başkanı ve parti yöneticilerini bir araya getirerek, bir anlamda seçime ön hazırlık çalışmaları yapacağız. Bu sandıklarda oy kullanacak tüm kademe yöneticilerimizi yapılacak sandık toplantılarına katılmalarını bekliyoruz’’ dedi.

İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe başkanı Osman Çelik ve Serdivan İlçe Teşkilatı mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ Her zaman olduğu gibi bugünde Ak Parti Teşkilatları arasındaki uyumlu çalışmalar devam edecek. Pazar günü yapılan millet vekili temayül yoklamasını yüzde 95 gibi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Sakarya’dan Ak Partili 7 vekili meclise göndermek için çok çalışacağız, bunu başaracak potansiyelimiz var. İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]