7 Puan Çok Önemli

Sakaryaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, üç hafta boyunca yapacakları maçlardan alacakları en az 7 puanın üst sıralara yükselmeleri açısından önemli olduğunu söyledi.

İpekoğlu, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında ilk olarak Orduspor maçına değindi. Orduspor maçında beraberlik lüksü bulunmayan bir maça çıkmalarından dolayı oyuncuların üzerindeki stres ve baskının sağlıklı karar vermelerini etkilediğini ifade etti.

Orduspor maçının zor geçeceğini bildiklerini anlatan İpekoğlu, "1-0 önde olduğumuz maçta 10 kişi kalan rakibimiz karşısında ikinci yarıda duran toptan gol yedik.10 kişi kalan rakip karşısında biraz daha topa sahip olup, biraz daha pas yapıp daha organize şekilde ataklar geliştirebilirdik. Duran bir toptan yine gol yedik. Her hafta bunları gündeme getirmekten ben de sıkıldım ama maalesef bunlar futbolda var olan şeyler. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarda buna yönelik çalışmalar yapıyoruz ama maçlara bir türlü yansıtamıyoruz. Bir anlık dalgınlık sonucunda goller yiyoruz." dedi.

- RAKİPLERİMİZDEN KORKMUYORUZ -

Ligde kalan maçları değerlendiren İpekoğlu, üstlerinde bulunan takımların üç hafta boyunca birbirleriyle maçlar oynayacaklarını, birbirleriyle oynamadıkları hafta da ise Manisaspor, Kasımpaşa ve Karşıyaka gibi ligin üstündeki takımlara karşı oynayacaklarını belirtti.

3 hafta boyunca yapacakları maçlardan alacakları minimum 7 puanın çok önemli olduğunu düşündüğünü dile getiren İpekoğlu, şöyle konuştu;

"Olaylar istediğimiz gibi gelişirse, istediğimiz puanları alabilirsek, Malatyaspor maçından sonra da herhalde Sakaryaspor takımını sonuncu değil, sondan üçüncü ya da dördüncü olarak görme ihtimalimiz var. Tabi ki sürpriz sonuçlar alınmadığı taktirde. Üstümüzdeki takımlar önümüzdeki üç hafta boyunca birbirleriyle oynuyorlar, birbirleriyle oynamadıkları hafta da Manisaspor, Kasımpaşa ve Karşıyaka gibi ligin üstündeki takımlara karşı oynuyorlar. Bu da bizim için ciddi bir avantaj diye düşünüyoruz. Önemli olan bizim istediğimiz puanları almamızdır. Bu hafta oynayacağımız Boluspor takımı ikinci yarıda bizimle birlikte en iyi çıkış yapan takımdır. Ligin sonuna kadar deplasmandan 3 veya 4 puan getirmek zorundayız. Alacağımız 4 puan Bolu'dan, Kasımpaşa, Altay ve Malatya deplasmanları da olabilir. Hiç kimseden korkmuyoruz. Bolu maçından da puan ya da puanlarla döneceğimiz ümidini taşıyorum.''

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]