7 bölgeden, 7 lider anlatılacak

Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından 8 Mart Cuma günü Liderler Gecesi gerçekleştirilecek. Dernek yetkilileri Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz’ü ziyaret ederek geceye davet ettiler.

Yedi farklı bölgeden 7 farklı liderin anlatılacağı program 8 Mart Cuma Günü İlim Yayma Cemiyeti Necip Fazıl Kısakürek Öğrenci Yurdu\'nun Konferans Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak.

Her lideri o ülkenin vatandaşı olan ve Sakarya Üniversitesi’nde okuyan öğrencileri anlatacak. Gecede ayrıca Ney dinletisi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti de yer alacak. Dünyanın farklı ülkelerinden gelerek Sakarya’da eğitim gören Üniversite öğrencilerinin hem Sakarya’da hem de ülkemizde yabancılık çekmemesi için kurulan Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği yetkilileri Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz’ü makamında ziyaret ederek, dernek çalışmalarından bahsettiler ve Kaymakam Gündüz’ü "Liderler Gecesi" programına davet ettiler.

Program Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi Avrupa Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilecek.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]