65 Yaşındaki Komşusuna Tecavüz Eden Kişiye 27 Yıl Hapis

Sakarya'da komşusu olan 65 yaşındaki kadına bıçak zoruyla tecavüz ettiği ve maaş kartını alarak, yaşlı kadının bankadan 345 YTL parasını çektiği iddia edilen sanık, 27 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Akyazı ilçesi Dokurcun beldesinde 12 Nisan'da B.Ç. isimli komşusuna evinde bıçak zoruyla tecavüz ettiği ve yaşlı kadının maaş kartını alarak bankadan 345 YTL para çektiği ileri sürülen Kamuran S. (30) Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün karar duruşmasına çıktı.

Duruşmada tutuklu sanık Kamuran S., sanık ve mağdur tarafın avukatları hazır bulundu. 'Cinsel saldırı' ve 'Nitelikli gasp' suçlarından yargılanan Kamuran S. son savunmasında olayla ilgisinin bulunmadığını iddia ederek beraatini istedi. Ancak mahkeme heyeti, Kamuran S'yi tecavüz suçunu bıçakla korkutarak işlediğinden dolayı 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme mağdurun maaş kartını ve şifresini bıçakla korkutarak aldıktan sonra bankadan 354 YTL parasını çeken sanığa 'gasp' suçundan 12 yıl hapis cezası verdi.

Edinilen bilgilere göre Kamuran S. komşusu olan B.Ç.'nin evine daha önceden bozuk olduğunu bildiği musluğu tamir etmek bahanesiyle girdi. Ardından B.Ç.'ye bıçakla korkutarak tecavüz eden zanlı, yaşlı kadının maaş kartı ve şifresinide aldıktan sonra bankadan 354 YTL parasını çekti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]